Bun.

S-ar putea sa fi auzit de filmu' ala cu nume ciudat, de a luat nu stiu ce urs de aur pe la nemti. "Eu cand vreau sa fluier,fluier". Asa ii zicea. Defapt asa ii si zice ca abia s-a lansat. Ei bine filmu' asta pare a fi cel mai profi film facut vreodata la noi. Nu prea stiu cam despre ce au filmat aia vreo 90 si ceva de minute pe acolo da' filmu are trailer si coloana sonora. Si promovare pe toate canalele media conventionale si ne.In plus eu abia astept sa-l vad [pe film]. Si asta nu s-a intamplat nici macar cu Avatar.

Bun. Si ca tot ziceam de coloana sonora, La Familia cu Cedry2k si cu unu Bibanu au tras repede un clip. Si nu neaparat ca-mi place, da e o combinatie de rap si promovare a filmului. Si mie imi plac amandoua. Pe scurt, Sisu e slab, dar mai bine ca in trecut, Puya e in plus, Cedry2k cam cu 10 etaje peste toti la un loc si Bibanu ala [de care sper sincer sa nu mai aud vreodata] pare sa nu inteleaga ca ce e prea mult strica si baga refrenu' curului de vreo 20400 de ori de devine groaznic de stresant. In fine. Fii pe faza cat am scris pentru un amarat de 4 minute de clip. Nu-i bine. 

Iar acum, fara alte prezentari, iti prezint coloana sonora de la "Eu cand vreau sa fluier,fluier" , "La Familia feat Cedry2k si Bibanu-Consecinte. Defapt nu e toata coloana sonora, da' nu stiu cum sa-i zis si asa suna cel mai bine.


Daca mai aud odata fratele vrea sa mai vada odata ceru' ,sparg monitoru'. Am zis.

Era sa uit. Sanchiu SSS , ca acolo am vazut clipu'.

1 pareri:

Schite said...

hmm...abia astept sa vad si eu filmul, sa vad ce e de "capu lui"...atata zarva, atata reclama...pt un film romanesc..