OZN-Franta


Aruncam aseara o privire la stirile de la ora 7 si ce vad.Francezii au pus pe net o mare parte din dosarele privitoare la fenomenul OZN.In jur de 400 de dosare.Tot acolo se mai spunea ca in curand se vor publica si poze+filmulete ce au servit drept marturie in diferite cazuri.

Fascinat de farfurii zburatoare si tot ce tine de ele de cand ma stiu, ma pun pe cautat si gasesc urmatorul link in Ziua.
Click pe el....nimic. " The requested URL /geipan was not found on this server." Opaaaa. Adica e pus link la misto?? Imi intind antenele si descopar ca defapt linkul este urmatorul... aici.... Care link, spre surprinderea mea nu merge. "The connection has timed out".Mai in romana, e prea ocupat. Serverul e full.

Si astfel trag 2 concluzii. Fie au creat o isterie in masa si cam toti ufologii si adeptii acestui fenomen au accesat site-ul, fie e o mare farsa(ca si majoritatea "aparitiilor")

Ramane de vazut care e adevarul. Asta daca nu se hotaraste nenea alienu sa ne rapeasca pe toti si sa ne introduca cine stie ce aparate in anumite orificii ( :D )

Revin...

0 pareri: