Razboi aaaa?

Ma uitam eu asa prin ziare si ce gasesc in Cotidianul. Republica Moldova ne-a declarat razboi.Ma bufneste rasu, rad ceva timp si citesc tot titlul "Republica Moldova ne-a declarat razboi rece". Oooo da.Asta e ,n-a fost sa fie.

Ma pun pe citit si aflu ca Romania a avut intentia de a deschide inca 2 consulate in Republica, intentie ce a fost blocata de bou de Voronin. Omului ii e frica de faptul ca ii pleaca "supusii".Are si motiv sa-i fie.Mai bine de 1 milion (din 4 milioane jumate cat au ei) au depus cerere pentru obtinerea cetateniei romane. Acum mai ramane ca rusnacu sa inchida granitele si sa nu-i mai lase pe sarmanii aia sa iasa din tara.Adevaratul motiv pentru care face asa ceva e acela de a obtine sprijinul Rusiei(care fie vorba intre noi o sa il aiba).

Chestia aiurea e ca pe Baselu il cam mananca in locurile unde nu prea ajunge soarele si se ia de Rusia.E adevarat ca Romania e curva americanilor, dat tot atat de adevarat e ca Republica e tarfa Rusiei.Si daca stau si ma gandesc bine parca mai mai putin fac bombele de la ei pana la noi decat de la Unchiu' Sam pana la Natasha.

Ca idee de incheiere asa, unde dracu ii mai baga si pe aia 1 milion de fomisti.Nu ajung cati sunt de-ai nostri?

In fine fie ce-o fi.Daca incepe razboi(cald, nu de asta rece) eu stiu cui dau in cap. Si faza buna e ca nici nu tre sa plec din Bucuresti :D

Revin...

3 pareri:

Anonymous said...

ba d unde dracu t inspiri ma?
:O

Anonymous said...

Hombre nu te sfatuiesc sa ai de aface cu astia de peste Prut ! Sti ca si noi avem pe unu de umbla cu "AGHEU" la el :D! Iar faza cu Rromania tarfa SUA nu prea sta bine in picioare pentru ca Rromania este curva tuturor tarilor (vezi primul si al doilea razboi mondial). :D A da si inca o chestie: EMINESCULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mai usor tata ca dai in alte alea pana la urma si fractu' ala de Mihai (Eminescu)
sti de ce a murit nu ? :D

Teo said...

Nu ma inspir.Pur si simplu vad o kestie si o bag aici :D

Aaaaa si pe viitor semnati si voi comenturile(al 2 lea stiu cine e da primu....)