Yahoo se inchide

Ajung si eu acasa dupa o zi obositoare, deshid calculatorul, intru pe mess si....ce sa vad. Yahoo a ajuns la numarul "maxim de persoane".Oooo nu!!!!!!!! Ce ma fac. Inseamna ca e destul de nasol daca Yahoo nu mai are bani sa cumpere servere.Ce ne facem????? Eu zic sa trimitem toti mesajul de mai jos, nu de alta da sa nu ne strearga astia conturile.

"Te rog citeste cu atentie acest mesaj ...care a fost trimis de presedintele yahoo Jay Rusell...aici este presedintele(presedintele cui?) Jay Rusell: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane.(nu conturi, persoane) Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta.(suna cam aiurea) Te rog incepe sa trimiti!! Cine nu trimite acest mesaj, contul lui va fii delatat.(siigur????) NU ESTE O VRAJEALA, CHIAR STERG CONTURI!!!! ( este si pe net ),soryy de mass l-am primit si eu iar eu chiar am verifikt (am verifikt si eu si nu este )este si pe net vb ... "

Sau mai bine iti stergi singur(a) pentru ca nu meriti cont gratuit.De asta conturile gratuite nu ar trebui sa fie pentru toata lumea.

Hai sa o luam asa la o mica analiza.Chiar crezi ca Jay Russel asta ar trimite massuri daca ar fi adevarat?Sau ar folosi prescurtari ca "vb" sau "k"(ca in loc de ca) ??

Parerea mea ar fi ca atunci cand primesti un mesaj de genu' sau mai trimiti mai departe, pentru ca Jay Russel ar fi gasit el o alta modalitate sa ne anunte.Sunt sigur de asta.

Pana la alte mesaje....ganditi! Nu e chiar asa de greu.(Si NU!!.Nu iti sterge nimeni contul)

Revin...

1 pareri:

Anonymous said...

mda..si sigur Jay Rusel ala ar trimite massu in romana...defapt eu cred k l-au trimis numai la romani d-aia e in lb romana,pentru restu populatiei yahoo messenger ramane gratis k ei nu o freaca aiurea pe 7 iduri,unu ptr flood,unu sa-ti bati joc de fostu prieten,unu sa-l testezi pe actualu prieten,unu pentru membrii familiei unde nu iti pui poze porno la avatar si unu ptr restu lumii...am uitat ceva :-??
by milkutza posesoare de 3 iduri de mess