Analfabetizarea continua

Imi scapa numele, dar se pare ca dupa ce a aparut la antena 1 pagina de hi5 a pustiului care s-a aruncat pe geam pentru ca profesoara nu-i impartasea sentimentele(iti dai seama domle...) a ajuns si pe messenger.Mare greseala. Astfel am primit urmatorul mass(presimt eu asa dintr-o serie foarte lunga). Continutul mai jos:

"Dumnezeu sa-l odihneasca http://ralph18.hi5.com site-ul baiatului din Grivitza care s-a sinucis pt cine nu trebuia!Cerul plange akm pt el... DUMNEZEU SA-L IERTE...dk ai inima vei trm tuturor cunoscutilor acest link sorry de mess lam prmit si eu................"

Bineinteles ca acolo numai mesaje de la oameni "intelepti"(ca si autorul MESSULUI) cu sfaturi "intelepte".Toata lumea i se adreseaza personal. Ca si cum Ralph asta si-a luat laptop cu el, are wireless si citeste mesajele luand aminte. Patetic.

Am pus adresa poate esti curios, desi la inceput nu am vrut.Am ales in schimb sa nu pun link. Daca totusi intri ai macar bunul simt si nu lasa nici un comment pe acolo.Nu am sa inteleg pentru ce motiv toata lumea lasa mesaje cu pareri de rau.Pentru ce sa incerci macar un sentiment de mila?? Pentru un idiot care nu a avut creier incat sa vada mai departe de cracii si cine stie ce decolteu al profesoarei?? Sincer imi provoaca greata.Imi aduc aminte ca in liceu am avut un coleg ce trecea prin ceva asemanator.Ala de ce nu s-a aruncat??(bine ca ia adus flori, tablou si tot asa).

P.S. Din mesaj reiese ca s-a sinucis pentru cine nu trebuie.Exista totusi cineva pentru care merita sa te sinucizi?????????Chiar va rog pe toti sa lasati comentarii (la mine nu la ala).

(Eu)Revin...(ala nu)

2 pareri:

Anonymous said...

...un gest necugetat in urma caruia sufera mai multi oameni decat ar trebui...te lasa cu un gust amar,asta arata cat de bine isi fac treaba psihologii din scoli,dirigintii...etc.. O sa spuneti ce vina au ei in toata treaba asta,dar au vina,ei trebuie sa stea de vb cu elevul,sa-si dea seama daca ceva nu e in regula,fara nici un apropo la diriga sau la psihiatrul fostului nostru liceu (care totusi a stat de nenumarate ori de vb cu ...
...trist...

Anonymous said...

nu,NU exista un motiv sau o persoana sau orice altceva pentru care sa te sinucizi.E un gest necugetat,negandit ,intr-un moment in care ai nevoie de un ajutor de la cineva ,oricine,si dak nu il primesti si nu esti destul de puternic sa treci peste,poti ajuge la gesturi din acestea.......eu si colegii mei din liceu am avut de a face cu un gest asemantor al unui coleg,care s-a intamplat tot din lipsa comuncarii a celor apropiati lui si,de ce nu,si a noastra,colegii lui........asta e.......