Filmele verii lui 2007

Se pare ca aceasta vara va fi a marilor continuari.Unele au aparut altele urmeaza. Mai jos o lista a filmelor ce merita vazute(in opinia mea).Ordinea e aleatorie.

1. 28 weeks later - continuarea lui "28 days later", film ce a aparut din senin, fara mediatizare si care in ciuda bugetului mic si-a facut loc onorabil in box-office

2. Shrek 3 - "personajul de basm pentru clasa muncitoare"(asa cum este descris capcaunul de chiar interpretul acestuia Mike Myers) urmeaza sa aiba urmasi.Speriat de acest gand si neobisnuindu-se cu titlul de mostenitor al ragatului, acesta pleaca in cautarea unui inlocuitor.L-am vazut si nu prea se ridica la nivelul celorlalte 2. Asta nu inseamna ca nu o sa razi si ca nu merita vazut.Din contra.

3. Pirates of the Caribbean-At world's end - Jack Sparrow si compania trebuie sa navigheze pana la capatul hartilor pentru a incheia aliante pentru o ultima si decisiva batalie cu fortele raului.In film mai apare si Marcel Iures in rol de pirat :D

4. Ocean's thirteen - Se pare ca in aceasta a 3 a parte a seriei gasca de excroci a lui Dany Ocean(George Clooney) se va alia cu ghimpele din coasta Terry Benedict(Andy Garcia) pentru o ultima lovitura impotriva unui om de afaceri din Las Vegas pe numele sau Willie Banks(Al Pacino).Se anunta un succes exploziv.

5. The Simpsons movie - Celebra familie americana isi face in sfarsi aparitia pe marele ecran.In mare, ei vor trebui sa salveze lumea de la o catastrofa, creata chiar de Homer.

6. Zodiac - Povestea unui criminal in serie din America anilor '70 ce se folosea de mesaje codate pentru a "se juca" cu politia si a anchetatorilor ce devin obsedati de el.

7. California Dreamin'(nesfarsit) - o productie romaneasca a raposatului Cristian Nemescu ce prezinta intr-un mod melodramatic povestea reala a unui convoi NATO cu armament strategic oprit cinci zile la vama romaneasca(probabil nu au dat spaga :D). Pare super interesanta ideea.

Am pus la numele fiecarui film si linkul catre pagina oficiala(dai click pe nume -e subliniat inseamna ca e link). Dupa cum era de asteptat filmul romanesc nu are asa ceva, motiv pentru care am pus link catre un site ce vorbeste despre el. Sa vedem cate se vor ridica la nivelul asteptarilor.

P.S. Atentie la site ul 28 weeks later.sare una la inceput.

Sursa imdb si money express.

Later edit: siteul filmului the simpsons movie are si varianta in romana.Randul al 2 lea de jos, primul din stanga.

Revin...

0 pareri: