Hai sa-l interzicem si pe asta

Dupa ce a rezolvat problemele spitalelor, a medicamentelor compensate si a ajutorului pentru nou nascuti, Ministerul Sanatatii, reprezentat de Eugen Nicolaescu, a decis ca ,nemaiavand alte probleme, fumatul ar trebui interzis in toate spatiile publice si la locul de munca.Se pare ca mai marii bivoli din capul sanatatii au actionat in baza unei consultari publice de pe site-ul ministerului la care au participat in jur de 1100 de persoane din care putin peste 800 au "votat" pentru interzicerea fumatului in spatii publice.

Ce inseamna asta? Ei bine, inseamna ca oriunde te-ai afla, la restaurant, bar, cafenea sau daca lucrezi in spatiu inchis, nu vei mai putea fuma.Chiar daca au spatii pentru fumatori.Practic daca nu au terasa sau nu lucrezi in aer liber(cum fac majoritatea romanilor, nu??) fumatul va fi total interzis.Data?? 1 iulie 2008.

Se mai zice la gazeta ca impreuna cu bivolii ceilalti de la Bruxelles(U.E.) se lucreaza la un proiect prin care se interzice fumatul in TOATE spatiile publice.Adica nu vei mai avea voie nici pe strada asa aiurea??? Astept cu nerabdare evolutia lucrurilor.

Sursa Gardianul

P.S. In timpul postarii nici un bivol nu a fost ranit

Revin...

3 pareri:

Fritz said...

ATATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ! \:D/ In sfarsit ! Astept vestea asta de 5 ani ! :> Parerea mea ca in sfarsit s-a facut dreptate ! >:)

Anonymous said...

de acord cu fritz...lasa teo ca inca mai ai voie sa fumezi acasa....pana nu te insori si o sa ai copii si nu o sa te mai lase nevasta ca deranjezi copiii(a se citi barney & mary jane) :P

Teo said...

Ba voi faceti alianta impotriva mea?? Pai ce facem aici???