Mutare strategica

.

Dupa ce si-a cumparat Bentley, iaht si mai nou elicopter(pentru transmisiuni din aer), Dan Diaconescu(ala cu senzational) isi va muta televiziunea intr-un nou sediu pe Calea Victoriei de 2000 de metri patrati. Tot el a mai investit 600.000 de euro in aparatura cu scopul declarat ca in 10-15 ani sa intreaca PRO TV-ul. Poate cel mai mult din tot articolul imi place felul in care acesta incheie " Toti rad, dar asa va fi!"

Daca stam sa ne gandim ca a plecat ca simplu ziarist, dupa care si-a facut ziarul Oglinda, emisiune la TELE 7 ABC iar apoi propriile lui televiziuni, eu il cred in stare. Chiar astept sa vad cum OTV va manca la micul dejun canale ca B1 ,NATIONAL (nu geografic), KANAL D si tot felul de posturi asemanatoare. Bravo lui.Merita.Doar el sta noaptea treaz pana la vreo 3-4 asa, ascultand ce debiteaza aia pe acolo, din simplul motiv ca"nici nu stiti ce pierdeti".

Sursa LIBERTATEA(click).

P.S. Cuvintele subliniate sunt linkuri, deci apasa pe ele sa vezi surpriza acolo :D .

Revin...

1 pareri:

Fritz said...

Poate, poate vezi OTV ca ajunge mai celebru ca BBC, CNN, RTL......:)) Lasa ca "tataie" face treaba buna acolo ai vazut ca a iesit lumea in strada cand nu i-a mai lasat "raposatul" sa emita ! :D