Recenzie Piratii din Caraibe-La capatul lumii


Am avut astazi placerea sa vad a treia parte a piratilor din Caraibe. Daca ar fi sa fac o descriere pe scurt as zice doar atat: magnific si depravat in acelasi timp.

Daca ar fi sa detaliez, actiunea se petrece in vremuri destul de neplacute pentru piratul de rand. Compania Indiilor de Est impreuna cu "Olandezul Zburator"(o nava fantoma ce apare din senin din apa si are ca echipaj o combinatie intre oameni si vietati marine) comandata de Davy Jones( om cu cap de caracatita) distrud fara mila orice corabie ce arboreaza capul de mort. Motiv prentru care Consiliul Fratilor format din cei noua lideri ai piratilor din toate colturile lumii se hotarasc sa se uneasca cu un scop comun.Cel de a pune capat dominatiei celor amintiti mai sus. Din pacate(pentru ei) lipseste Jack Sparow(plecat putin pe lumea cealalta).Astfel, in cautarea lui pleaca Will Turner, Elisabeth Nustiucum, Capitanul Barbosa si un intreg echipaj. Iar scene depravate, rasturnari de situatie, lupte navale(favoritele mele), casatorii, intr-un cuvant tot tacamul(defapt au fost 2). Din film nu lipsesc scenele comice marca Jack Sparrow(cine a vazut precedentele stie ce vreau sa zic :D).De asemenea maimuta face un rol magistral, poate cel mai complet din toata seria (glumesc.oricum e comica rau). Marcel Iures nu se vede deloc, daca nu stii care e nu ai cum sa-ti dai seama.

Nu vreau sa ma intind inutil pentru ca ar insemna sa povestesc tot filmul si sa stric din farmecul lui. Un film ce merita vazut si pe care il recomand.

P.S. : Cum sa pui frate maimuta in tun pe post de ghiulea?????
(in poza Davy Jones)

Revin...

0 pareri: