Tariceanu era sa faca buba

P.M.(prim ministru ma :D ) Romaniei, Popescu Tariceanu Calin, ce se afla la bordul unui elicopter, a fost nevoit sa aterizeze de urgenta(pe niste coclauri) din cauza unor defectiuni la motor(al elicopterului nu al p.m-ului).Elicopterul apartinea S.R.I. si a aterizat la o distanta de 100 de metri fata de locul unde era stabilit. ------Antena 3.

Si nici un nas spart, nici o mana rupta, nimic?? Atunci ce rost mai are stirea?? Mare eveniment ca a ratat ala aterizarea.Ca de obicei , televiziunile amplifica inutil gravitatea evenimentelor de dragul..ei bine nu stiu de dragul cui.Cred ca asa aiurea.

In alta ordine de idei, Anna Lesko se va dezbraca intr-o publicatie pentru barbati doar pentru suma de 250.000 euro.Mai sa fie. E bine totusi ca are un tarif :D

Propun o campanie prin care inca 249.999 de oameni sa doneze cate un euro(de preferat mie :D ) si sa vedem daca tanti asta merita sau nu banii astia.
Chiar sunt curios cum ar reactiona :D

(click)

Revin...

1 pareri:

Anonymous said...

Mda.......tot SRI si de data asta :-l Bine ca nu erau aia de la SPP sa ii fure tigarile :)) Apropo Danke schon ca m-ai ajutat cu ceasul !