Bestival si prostii

Bestival este probabil cel mai mare eveniment muzical intamplat vreodata in Romania.Cel putin pana acum. Asta stie toata lumea,nimic nou pana aici.Dar ce te faci cu TVR care detine drepturi de transmitere a concertelor. TVR care pentru un spectacol de o asemenea anvergura a adunat cei mai prosti oameni din toata industria.

In afara de Geanina Corondan [pe care o simpatizez-deci sunt subiectiv] toti ceilalti aghiotanti sunt cu mult in plus. De exemplu, la un moment dat Corondan si inca una [cu numele careia nu am considerat ca merita sa-mi incarc memoria] vorbeau despre Reamonn. Care Reamonn asta are nevasta romanca.Bineinteles, provenind din categoria femeilor ce se hranesc cu telenovele, Sandra Brown si relatiile altor cupluri, respectiva era la un pas de orgasm, povestind cu multa pasiune despre povestea astora de dragoste si tot felul de detalii.Scarbos, zic. Iar Corondan, iar se zbantiue, se zbate, urla, se bucura, dupa care da legatura unui alt agarici aflat in public, ce incearca din strafundurile trupului de poponar persecutat sa transmita atmosfera dincolo de ecranele TV-ului.Normal ca nu-i reuseste, mai mult urletele in microfon si invitatii de mana a doua il cam transforma in cel mai penibil om aparut vreodata la televizor.

Si astfel vine intrebarea fireasca.Majoritatea lucrurilor in Romania au inceput sa se miste.Chiar bine.Oare TVR la cati bani suge in fiecare luna, nu gaseste pe undeva ,ascuns bine, un prezentator mai de doamne ajuta, un showman adevarat, sau macar bani sa trimita unu' la scolarizare??? Sau e mai bine sa stam deoparte, sa ne uitam cum programele devin din ce in ce mai maro iar banii curg din ce in ce mai mult in buzunarele cui trebuie??

Astept cu nerabdare falimentul si privatizarea TVR. Poate asa la ce drepturi de emisie au, vor fi in stare sa aduca si cativa prezentatori calumea.

Revin...

0 pareri: