Ce mai vedem pe la TV

Azi dimineata cu cateva minute inainte sa adorm, am dat peste o emisiune a carui scop nu il pot gasi(cel putin singur).Ea se numeste ceva de genu' Clubbing si e emisa de EMTIVI. Si ce face aceata emisiune?? Ei bine aceasta emisiune merge prin diferite cluburi si filmeaza cum se distreaza puştimea. Si filmeaza asa vreo 2 ore.Din cand in cand se mai baga si cate un interviu cu aceleasi clasice intrebari: De ce ai venit aici?? ( ca sa ma distrez), CU cine esti??? (prietena/-ul/-ii), Iti place atmosfera din Club x...x ? (da!!! e super). Bineinteles toatea astea urlate in microfon si la urechea fiecaruia.Am mai observat ca in cluburile cu animatoare se insista destul de mult pe trupul acestora, ceea ce nu e un lucru rau dar parca ce e mult strica.

Si astfel iti vine in cap intrebarea.Care e scopul acestui format de emisiune?? Sa vezi ce misto e in clubul x sau y?? Sa faci vreo 10-20 de emisiuni ca sa iti dai seama ca lumea se duce intr-un club sa se distreze si in unele cazuri pentru fiţe?? Cat de tare poate fi sa stai intins in pat si sa te uiti la oameni cum se simt bine pe acolo?? Chiar as vrea sa vad cateva pareri referitor la asa ceva.

Au aceste emisiuni un scop de promovare a anumitor cluburi obtinandu-se in acest caz profit sau televiziunea in cauza trebuie sa umple grila cu ceva si aleg cea mai ieftina solutie??

P.S. Incepand de azi blogul va redeveni ce a fost in trecut, lasand la o parte atragerea de trafic si axandu-ma pe calitate nu pe cantitate.Prin urmare vor reveni rubricile "ce mi-a placut/nu mi-a placut" si "stiai ca..."


Revin...

1 pareri:

Fritz said...

Mda.......... Si daca ii iei pe toti pustanii aia la puricat probabil mai mult de jumate au sub 20 de ani si se duc acolo pentru fite pentru alte alea, de aia nu mai pot ei de ce muzica se asculta si cata lume este......... In alta ordine de idei ma bucur ca o sa revi la vechiul format ! =d>