Interzis

De ceva timp, Laura Andresan are o emisiune pe B1 TV.Interzis cu Laura Andresan e numele ei.Nimic nou pana aici. Ei bine aseara sau mai bine zis azi dimineata (in jur de 12 si ceva) am prins si eu o editie a "educativei" emisiuni relativ de la inceput. Bucuros(in gand), crezand ca "sa vezi acu' ", hotarasc sa ma uit pana la urma. Si ce sa vezi. In prima parte a emisiunii ea impreuna cu o dansatoare citeau STAR (sau ceva de genu') si comentau.M-a surprins comentariul Andresancai la adresa unei caprioare proaspat lansate in muzica."Curvo, in muzica tre' sa o sugi ca sa reusesti".Brusc m-am gandit ca si ea are cariera in muzica.

Bun.... sa zicem ca sunt secrete din breasla. Urmeaza publicitate, in care culmea au predominat reclamele la pasta de dinti si partea a 2 a.Parte a 2 a in care Laura iese la plimbare cu potaia in Parcul Obor. Aici prima faza tare.Se baga in seama cu alt caine ("uite mami ce caine frumos") care se cam repede la ei.(Cateaua cu potaia in lesa). Amenintari si injurii la adresa stapanului patrupedului, totul culminand cu "o chem pe ma-ta daca nu o fi deja in mormant". Trece si peste acest incident, ca doar e fata mare nu??? (la propriu-adica are multi ani) si ajunge in parc unde cainele ei se apropie "amenintator" de sacosa unui mosneag betiv care, dotat cu umbrela, il cam articuleaza pe Patrocle ala (nu i-a zis numele). Printre rasetele mele salbatice se auzea si Laura, cu greu ce-i drept: "sa te mUT(la mARMACIE) in gura de jegos, te mUT in cur de bosorog nebun, chem politia, te dau in judecata, am dat pe caine 500 de euro, iti iau si ce nu ai avut pe tine, si tot asa".Totul a culminat cu incercarea acestei reprezentante a show-biz-ului de a-l lovi pe mosneag cu sticla de apa.Bineinteles ca PET ul s-a dus in balarii. Trece si peste, plimbari, rasete si gata. Se termina emisiunea.

In concluzie, cu adevarat reality show, dar oare nu e cam prea realily?? Sau daca protagonista nu urmareste sa-si faca o imagine de mahalagioaica de la marginea Rahovei, nu ar trebui sa umble putin la comportament si inclusiv limbaj??

Revin...

0 pareri: