3 in 1

Prima: Un idiot [normal ca de la americani, cine mai e in stare] il da in judecata pe Dumnezeu pentru ca , citez, "a facut amenintari teroriste impotriva sa si a alegatorilor sai, inspirand teama si cauzand moarte si distrugere.Foarte tare. Sunt curios ce asteapta Ernie Chambers[ca asa il cheama pe guster] de la acest proces. Si cum ii va fi permis divinitatii sa se apere? Oare justitia la ei e in halu' asta de chioara?? Prostii!!!

Doi: Am observat mai nou ca mai in toate mijloacele de transport de suprafata exista acele persoane [cretine] care se urca pe ultima usa, dupa care migreaza spre fata autobuzului, fortand trecerea, calcand, impingand si certandu-se cu lumea la nevoie. Aloooooooooo!!!!!!!!! Centralaaaaaaaa!!!!! Nu e nimic mai misto in fata! Nici tort nu se da. Daca vrei sa nu mai mergi pe jos 4 metri[care oricum i-ai mers in masina] urca dracului pe la usa aia si nu te mai impinge ca o vaca in calduri.

Si in fine trei: Daca ti-ai dorit vreodata sa vezi cum e sa dai cu betele alea in tobe[greu, iti zic eu] uite aici un site care simuleaza perfect asa ceva. Link AICI.

O zi buna. Have Fun!!!

Revin...

0 pareri: