[Nu-mi vine nici un titlu in cap]

Prin "plimbarile" mele prin televiziunile romanesti, de-a lungul timpului am observat ca, atunci cand vine vorba de trafic de droguri, toate TV-urile pun accent pe acelasi lucru: valoarea lor.

De exemplu: "Astazi in vana Nustiucare politia de frontiera a facut o captura record de 24234234 kg de heroina IN VALOARE DE 324324234234 $!!!! " Ceva de genu' "Daca le vindea gusteru' se facea om. "

De ce nu pune nimeni accent cam cate vieti s-ar fi distrus daca ar fi ajuns pe piata?? Adica, in loc sa zici ca valoarea lor este de milioane de euro, nu e mai de bun simt sa zici ca s-ar fi facut mii de doze [automat cel putin tot atati drogati]?

Daca nu am fi fost o societate materialista si nu am fi pierdut si ce a mai ramas din suflet, probabil ca asa ar fi fost normal. Dar, pe alta parte, ce mai e normal in ziua de azi??

Revin...

2 pareri:

alexandru(sau vasilica prietenii stiu de ce ) said...

Ai perfecta dreptate. Ai pus punctul pe i ,cum s-ar zice.
Asta e Romania. Banii "este" pe primul loc, si prostia la fel. Ma bucur ca ai inceput sa scrii din nou pe blog. Sa stii ca si eu am mai scris pe al meu, :D, bine nu zilnic ,dar oricum. :D . Va salut domnu,vorbim.

Fritz said...

:)) Ce hombre nu te-ai obisnuit deja ? Sti ca romanii sunt avari rau de tot! Toti vor sa se imbogateasca peste noapte si eu is satul de asa ceva ! :D