Vacile si incalzirea globala

Citeam prin ziare cum ca un grup de cercetatori australieni [ca toti cercetatorii care vin cu "bombe" din astea, anonimi] au descoperit ca vacile ar avea un rol semnificativ in agravarea incalzirii globale. Motivul ar fi stomacul acestora care degaja metan, daunator stratului de ozon. Ca solutie ,minunatii oameni de stiinta au gasit reducerea consumului de carne rosie la 50 de grame pe zi.

Aaaaaaaa, deci nu marile zone industriale, miliardele de motoare,incendiile masive, gunoaiele si alte surse de poluare au dus la incalzirea climei, ci bovinele.Pai de ce nu ziceti mai baieti asa???? Nu de alta dar la tara cunosc eu o batranica cu o vaca si un vitel si ar fi o chestie sa-i omoram animalele. Doar e pentru binele lumii, nu??? Sa vezi atunci adevarate imbunatatiri ale climei.

Cretinilor!!!!!!! In loc sa folositi timpul la ceva constructiv, ardeti gazu' [sa fiu in aceiasi tema] aiurea. Sunteti niste boi!!!! [deci va asteapta sacrificarea].

In alta ordine de idei, fiindca tot veni vorba de poluare, de data aceasta psihica, vizuala si auditiva [nu stiu daca exista vreo una dintre ele], astazi a expirat termenul dat de gruparea italiana tiganilor din peninsula pentru a le parasi tara.In caz contrar GAPE [cum isi zic astia] vor da foc in fiecare luna cate unei tabere de cioroi.

Doamne ajuta si la mai mare. GAPE, va asteptam si pe la noi!!!

Revin...

2 pareri:

Fritz said...

:)) Mda...pai ce vrei hombre era normal sa gaseasca ei ceva acolo de ce sa se lege ! Cat despre cioroi................... MOARTEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! >:) :D mai putin eu!:))

Teo said...

stai ma ca tu esti brunet ma, tragi mai mult spre bin laden decat spre ciori.Daca erai rrom de ala aveai de mult ban pe blogu asta :D

noi sa fim sanatosi si FORZZA GAPE