Breaking news

Stire de ultima ora! Se pare ca Iranul,satul sa fie sicanat de SUA si aliatii acestora au lansat in aceasta dimineata un atac cu rachete balistice cu raza lunga impotriva fortelor coalitiei. Cea mai apropiata tinta a fost Aeroportul Internationat M.Kogalniceanu din Judetul Constanta. Surse neconfirmate sustin ca este vorba de cateva sute de morti, printre care si personal civil, pagube materiale impresionante si de un aeroport distrus in proportie de 95%.

Prin urmare, CSAT s-a intrunit de urgenta, declarand razboi Iranului si luand hotararea in unanimitate de a trimite elitele armatei romanesti intr-o invazie atat aeriana cat si terestra.

Echipa COLTULMEU a reusit sa surprinda cateva instantanee cu aceste trupe, exact cand se indreptau spre ceea ce urmeaza a fi o noua zona de conflict in Orient. Imagini mai jos.


Imagini de AICI

ATENTIE: post nerecomandat celor fara simtul umorului

Revin...

1 pareri:

Fritz said...

Da ce are "bre"? Mi se pare chiar geniala ideea aia cu bicicleta ! Costuri mici de productie, mentine soldatii in forma, nu polueaza, este foarte silentioasa, usor d eintretinut, daca oboseste "pedalatorul" face schimb cu "mitraliorul", usor de camuflat ! Ar fi cea mai recomandata fortelor terestre romane foarte zgarcite cand vine vorba de achizitii ! :D