La dracu cu incalzirea globala

E clar!! Lumea nu va mai fi niciodata ce a fost. Si asta din mai multe puncte de vedere.Dar poate cel mai deranjant in momentul de fata a fost caldura inimaginabila pentru perioada in care ne aflam. E incredibil cum dimineata cand pleci ca tot omul la munci nu mai stii cum sa te imbraci iar la pranz cand te duci ca aproapte tot omul acasa sa nu mai stii ce sa dai jos de pe tine. Bineinteles ca la caldura contribuie si minunatul sistem de transport in comun cu aglomeratie, miros imbietor de cadavru in descompunere, mizerie si oameni prosti [bine poate aici nu e vica reatebeului].

Ca un fel de concluzie, nu cred ca exista vreo solutie de iesire din acest impas, dar parca prevad ca urmeaza o perioada cu ploi si vreme rea [din punctul unora de vedere] dupa care iar caldura spurcata.

Iar ca bonus, o poza cu o ninsoare ca pe timpul nostru ca sa zic asa. Dupa cum merg lucrurile, ar fi o minune daca vom mai vedea zapada pana si la munte.Bucurestiul sigur nu mai are sanse pana la urmatoarea era glaciara.
Revin...

0 pareri: