Unde-i pisica s-o nenorocesc!!!!


Dupa cum era de asteptat, astazi trebuia sa se voteze proiectul de lege ce reglementeaza infiintarea politiei animalelor [sau de animale cu cascheta]. Cum era si mai de asteptat, porcii din senat [si scroafele, sa nu fac discriminari] nici macar nu au pus-o pe ordinea de zi. Motivul?? Pai nu prea se incadra in ecuatia unei legi. Adica rezultatul nu se termina cu multe zerouri.Din contra, cred ca dadea cu minus.

Si acum pe buna dreptate, ce au nevoie animalele alea de protectie?? Adica ce e asa rau in omorarea deosibit de violenta a unor animale fara aparare?? Ce.... ele n-au parinti??? Sa se duca la ei sa se planga.

In timp ce porcii [si scroafele] fac burtile din ce in ce mai grase si masinile din ce in ce mai mari, o lege care ar fi fost cat de cat necesara zace prin cine stie sertar la un loc cu un pachet gol de tigari, 2 brichete terminate si un loz necastigator.

Bravo!!

Pe de alta parte, o varianta,mai vesela a politiei de animale, a lui Teo [normal ca nu eu].

ATENTIE!!!! CONTINE CUVINTE PE CARE UNII [prefacuti] LE-AR PUTEA CONSIDERA VULGARE!!!!!!



Revin...

3 pareri:

Alexandra said...

deci blestemele Mangutului se vor abate asupra capetelor "parlamentare"...am zis: daca-mi omoara cineva pisica ii dau foc la casa...

Alexandra said...

:)))))))) e animal are drepturi c...e mori!!!

Fritz said...

Era de asteptat ca "respectivii" sa ne-o faca si pe asta, sa isi bata joc ! Am numa atat sa le "urez" :
Vedea-v-as in locul animalutelor alora care sufera prin tara asta d e 2 lei!!!!!!"
NEMERNICII !!!!!!! Si nu se gandesc ca si ei tot "animale" sunt ? (bine e drept animale de alea cu sorici extraordinar de gros) :-l
Pastele mamii voastre !