Business Friday's

Daca e vineri inseamna ca apare Business Standard. Si daca tot sunt acasa ar fi pacat sa nu pun cate ceva si pe minunatul blog. Preluate din B.S. normal, pentru ca nu-mi permit inca agentie de stiri.

Astfel tocmai mi-am satisfacut o mare curiozitate. Cat a costat campania Postei Romane[1,6 milioane euro]. Daca nu stii, de ceva timp se difuzeaza la TV spotul cu scrisoarea de pleaca din anii 1800 si ajunge in avion. Reclama foarte tare dar care nu prea se potriveste cu profilul institutiei. Cred ca toti stim ca functionarele oricarui oficiu postal sunt niste comuniste inraite. Mai mult sunt extraordinar de slab pregatite iar daca indraznesti sa le dai un sfat sau sa spui ca te grabesti, te-ai nenorocit [din propria experienta-ocazie cu care "salut" calduros oficiul 9].Scopul acestei campanii, cel putin in opinia mea, pregatirea privatizarii Postei Romane si normal ca nu strica putina promovare pe banii statului. [Se vorbeste ca cel ce detine editorialul citat de mine ca sursa ar cumpara C.N.P.-nu ca ar fi un lucru rau]

Spot:


Iar a 2 a, pentru ca tot sustin de ceva timp cum ca nu mai dureaza mult pana China va deveni prima putere economica, militara, petardara, imbracamintara si nu-stiu-ce-fel-ara iar nimeni nu ma crede, rezervele valutare ale Chinei au urcat la 1455 de trilioane de dolari [e pe bune, nu stiu cat inseamna un trilion, dar e pe bune], crescand cu 130 miliarde in al 2 lea trimestru.

E clar, incet si sigur, aia mici si galbeni de respira greu ne vor conduce. Asta daca nu o fac deja de ceva timp, avand in vedere ca mai pe toate lucrurile noastre scrie meid in ciaina.

SURSE ---->aici
aici

Revin...

2 pareri:

Anonymous said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Alexandra said...

viii-rus viii-rus!!!