Cica politia capitalei si era digitala

Daca tot e prima zi in ultimele 2 saptamani cand dorm si eu mai mult de 4-5 ore pe noapte si ma trezesc mai tarziu de 7 am zis sa mai bag si cate ceva pe amarutu' de blog. Si uite asa dau la TV de domnu' Ciocan [daca nu stii, purtatorul de cuvant al politiei capitalei].Ciocan care povestea despre nu stiu ce mare harta a traficului din Bucuresti. Si uite asa intru AICI [b.politiaromana.ro ] si ce vad.Un drac de harta facuta in paint. Cu cateva buline pe ea. Buline pe care daca apesi ti se deschide o harta la fel facuta in paint cu cateva descrieri. Apar aici strazi blocate [nu inteleg de ce nu e juma' de harta cu buline de alea albastre], accidente, lucrari in carosabil si tot asa.

Ca idee mi se pare extraordinar. Dar ca finisaj....ei bine fara falsa modestie cred ca de unul singur fac treaba mai buna decat au facut ei acolo. Adica si asa frec orasu' asta in toate directiile. Mai dau vreo cateva telefoane pentru a culege informatii, le trag repede prin paint si gata-i "HARTA RUTIERA A CAPITALEI"

Si uite asa ajungem la urmatoarea intrebare. De ce toate institutiile publice, sa nu mai spun de ministere, au site-uri cel putin de cacat?? Adica e asa greu sa dai vreunui pustan [de preferat mie ] vreo 1000 de euro sa puna cap la cap un site cat de cat civilizat??

Astept cu nerabdare perfectionarea proiectului.Ca un P.S., de vizionat filmuletele de la SSPIR [daca nu esti in stare sa le gasesti uite AICI]

Revin...

1 pareri:

Fritz said...

Zi merci ca nu is jandarmi L ca era mai rau !