Investitii imobiliare si proprietarii lor

Ma uitam prin mailul venit de la 9AM si din intamplare observ 3 dintre viitoarele proiecte imobiliare ale Bucurestiului.

Primul este Dambovita Center, ce urmeaza a se construi pe locul Casei Radio aflata momentan in paragina. Se vorbeste in cadrul proiectului si de cea mai mare fantana cantatoare din lume si de o contructie asemanatoare celei din Londra, mai exact London Eye [click]. Investitie 600 milioane euro. macheta AICI.

Un alt proiect poarta numele de Cotroceni Park, se va construi in sectorul 6 pe o suprafata de 12 hectare in locul fostei fabrici UMEB [Bucurestii Noi].Centrul va cuprinde un hypermarket, magazine, fast food-uri, o sala de fitnes,20 de sali de cinema si in premiera in Romania primul cinematograf 3D.Investitiile se ridica la 350 milioane euro.

Cel de-al 3 lea proiect se va desfasura pe spatiul ocupat in prezent de fabrica LAROMET si se vor construi 3000 de apartamente si un mall sau doar 4000 de apartamente. Valoarea proiectului-500 de milioane euro.

Si acum bomba. Ce au toate aceste proiecte imobiliare in comun?? Ei bine investitorii, mai exact societatile comerciale ce investesc sunt toate de origine israeliana. Mai mult in cazul LAROMET si Cotroceni Park este vorba de aceiasi firma AFI Europe. Deci in 4-5 ani cand vor fi terminate constructiile vom sti cu siguranta cine detine o parte semnificativa de Bucuresti. Mai exact el, Lev Leviev -detinatorul AFI[click pe nume ca are si poza].

Revin...

2 pareri:

Teo said...

Astept cu nerabdare comentariu de la Fritz

Fritz said...

PASTELE si ................. :-L
MORTI, RANITI, VINDECATI, SANATOSI, DUMNEZEI, CRISTOSI, GRIJANIE si tot ce incepe cu sfinti !! Sa il ia si pe asta vedea-i-asa la AUSCHWITZ pe toti !!!!!! Prefer tiganii decat imputiti astia !!!!!!!
HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!