In sfarsit

Cred ca in mai mult de jumatate din cazurile in care am ales sa traversez prin pasajul de la Universitate am iesit aiurea.De cele mai multe ori la TNB. Normal ca injur, mai injur odata, ma uit la Mc Donalds-u curului si spun in gand "pana intr-o zi", ii mai injur si pe aia care nu vor nici in ruptul capului sa dea drumu' la scari si ma intorc.

In fine, nu asta e ideea. Faza e ca nu odata m-am intrebat cum ar arata pasajul fara cretinitatea aia de Mec acolo. Acu' pe bune, cata lume normala mananca in pasaj?? Sau in statia de metrou, ca mai e un specimen asemanator la statia de la Unirii. Adica mananci sa te hranesti sau ca sa fii vazut cat de ultramegateraPolitiaMilitarauber cool esti ca bagi in tine Mec???

Bine ca nici asta nu-i ideea, dar asta e. Ce vroiam eu sa zic, dar am trecut ca un animal de la o idee la alta, pentru ca asa fac eu de obicei, ma apuc de o chestie si pe urma mi se pare mai interesant orice altceva decat ce am de facut.Asta daca nu mi se face lene si ma las de orice. Si se intampla destul de des.

Dar sa revenim la Universitate, unde miroase tot timpul a mancare imputita, a statut, a metrou, boschetari si mai stiu eu ce vietati moarte. Chiar nu stiu cum poti sa mananci acolo. Plus ca mai sunt si din aia care canta la vioara/nai/buric/fluier. Si sa nu-mi zici ca nu stii sa canti la buric. Ca nu te cred.

Asa. Acum daca ai mai reusit sa ajungi pana aici cu cititul, afla ca mai sus am aberat mult, aiurea si pe langa subiect. Ideea de baza e ca de foarte multe ori m-am intrebat cum arata pasajul despre care am vorbit pana aici inainte de "democratizare". Si am aflat. Ocazie cu care mai bag un blog in lista.Bukresh blog. A blog about a city we all love to hate zic ei/ea/el/ele. Foarte interesant zic eu. Mai pun si poza, in caz ca te freaca si pe tine curiozitatea ca pe mine.

Dai click daca vrei sa o vezi mai mare.[poza ma]

Revin...

4 pareri:

Anonymous said...

:-< mdea:-w tu-i mama ma-sii de democratizare...si mi-am gasit ce sa urasc in locul tau teo=))

Fritz said...

Mda......... era misto metroul inainte de '89 ! Au facut ceva bun si comunistii astia pana la urma ! :)) A........ si apropo nu era asta comentariu' pe care ma chinui s ati-l dau de 3 zile ! :-L

Alexandra said...

deci nu stiu cum se canta la buric si nici nu cred ca vreau sa aflu ce e asta..

Anonymous said...

teo sper ca nu ai uitat ca si noi am mancat nu demult la mec-ul sin pasajul de la universitate ;))