Coltul Meu si mortii lor de pensii private

Bun. 17.01. ora 10. Adica 22. Mai sunt 2 ore si cine nu si-a facut pensie privata o sa se trezeasca cu ea pe cine stie unde dracu. Sunt acoperit, nu am probleme [sar'na Raduleasco!!!]. Si te intrebi unde e problema. Pai cum dracu sa dai pe toate posturile aceiasi reclama la ING fond de pensii. Adica in mortii lui de consultant idiot, ala chiar e dispus sa vina la 10 si ceva la tine la usa daca il suni?? In conditiile in care peste maxim 2 ore nu se mai primesc?? Pun pariu ca nu.

Atunci cu ce scop cumperi tu, ca lider de piata in domeniul fondurilor de pensii, reclama la ora asta?? Sa fie o demonstratie de forta?? Snobism?? Sau mesaje subliminale de control si manipulare a intregii natii [hai ca incep sa o dau in Pavel Corut].

Gandesc ca e cel putin inutil. Adica mai frumos ar fi fost un clip cu " Multumim celor peste 1 milion de persoane care ne-au ales si va garantam ca.....[mortii lor]". Sau o reclama care mie mi se pare geniala. " Firma nustiucare [ING in cazul lor] va ofera 20 de secunde de liniste." Si pe fundal, da incet asa muzica de aia relaxanta, sau mai rau, sunet de ploaie.

Da hai ca am dat-o in balarii. Pe scurt, "du-te dracului" consultantu ING si mos craciunu ala idiot de apare in aceiasi reclama cu el.

Revin...

0 pareri: