Coltul Meu si scenaristii

Dupa Raliul Paris Dakar anulat din motive de securitate, se pare ca decernarea Globurilor de Aur a fost amanata pe motiv ca majoritatea scenaristilor sunt in greva. Adica mai toate vedetelor ar fi boicotat premiile din solidaritate cu acestia, nu ar mai fi facut rating, bani aruncati aiurea, pierderi. Si ca tot veni vorba de bani, asta e si motivul grevei. Scenaristii vor o parte mai mare din drepturile de autor revenite din vanzarea DVD urilor si difuzarii productiilor pe net.

Pe de alta parte, e al 2 lea eveniment al inceputului de an care se amana. Nu pot spune ca aveau prea mare importanta pentru mine, dar parca arunca o pata neagra asupra inceputului de an. Si nu da bine. Plus ca mai circula vorba prin targ ca si Oscarurile ar putea fi anulate, din acelasi motiv.Aaaa si sa nu uit. Mungiu a ratat un premiu pe care in vedea ca si castigat.

Greva alora ma afecteaza direct doar prin prisma amanarii inceperii a 2 din serialele mele preferate pana la inceputul lunii februarie.

Revin...

1 pareri:

Fritz said...

PACAT !!! Eu is mare fan al raliurilor iar Paris - Dakar (mai nou Lisboa - Dakar) imi aduce aminte asa putin de D.A.K. ! :> :D