Coltul Meu si zapada


Uite ca a venit si 2008. Eu nu am mai apucat sa pun postul promis pentru sfarsit de an.Motivul este binecunoscuta lene. L-am inceput, dar nu am avut ce e necesar pentru a-l finaliza. Asa ca La Multi Ani, si un an bun.

Revenind la zi, uite ca doomiiopt a inceput cu o demonstratie de forta a naturii. A nins o zi iar orasul a capatat alta fata. Blocajele erau inevitabile, din punctul meu de vedere. Bine, nici salubrizatorii nu si-au facut treaba, dar si locuitorii au avut mari dureri in rect. Adica nu moare nimeni daca iese cu o lopata si putin chef sa degajeze putin zapada din fata locuintei/magazinului/blocului/mai stiu eu ce. De exemplu azi dimineata [pe la 11] la mine pe strada era foarte mare distractie, majoritatea vecinilor au iesit la deszapezire. Cu strada au fost probleme mai mari, pana la ora la care scriu netrecand nici un utilaj.

M-au deranjat mult oamenii care s-au plans ca iar ne-a prins nepregatiti, iar nu se face nimic, Bucuresti capitala europeana si tot asa. Nu spun ca nu e adevarat, dar si prin Germania, SUA si mai stiu eu ce alte state mai civilizate se intampla la fel.

Distractia incepe de maine cand se asteapta temperaturi de pana la -15 grade, iar substanta folosita de firmele de salubritate reactioneaza doar pana la -10.

A existat si partea nasoala. Cum e si normal am cam racit putin [cat sa ma doara mai toate si sa vorbesc cu economie din cauza gatului-unii ar zice ca am dormit dezvelit] si nu am putut iesi din casa. Bine ca mi-a lipsit si putin chef, pentru ca de prea putine ori fac lucruri bune pentru sanatatea mea. Sper ca maine sau in zilele ce urmeaza sa pot face si eu cateva poze cu noul Coltuphone.

Si pentru ca nu stiu din ce motiv nu am fost in stare sa fac si eu o poza, am sa pun una de la Propagandator, putin modificata de mine, pentru a parea mai apocaliptic. Drepturi si alte alea, EL.

Revin...

2 pareri:

Fritz said...

Ma bucur ca ai pus una din pozele alea care "m-au uns pe suflet" ! Se pare ca doar Kraz-ul ala (stiu reclama mascata) se "simtea" bine in conditiile alea vitrege !
SANATATE sa te faci bine sa merge "acasa" ! ;)

Fritz said...

* "sa mergeM"