Vin Urlucii !!!!!

Din surse sigure ce au dorit sa-si pastreze anonimatul, redactia ColtulMeu a aflat ca pe data de 22 februarie 2008 ne paste o nenorocire peste care nu se stie daca mai putem trece.


Vin Urlucii !!!!!!!!!!!

Nu se stie ce sunt acesti urluci. Multi spun ca sunt niste creaturi venite direct din iad. Cei pesimisti spun ca acesta este sfarsitul. Cei ce vad partea plina a paharului spun ca nu sunt altceva decat extraterestrii prietenosi ce ne vor impartasii unele din cele mai mari enigme ale universului. Implicit raspunsurile acestora.

Nimeni nu stie cum arata acesti urluci. Iarasi speculatiile si imaginatia debordanta a unora au intrecut masura. Deja devenita o problema nationala [aproape ca a intrecut-o pe Elodia], descrierea Urlucului ajunge de la pesti cu cap de caine pana la creaturi cu pene si 3 picioare.

Cred ca a venit timpul sa actionezi!!!

Vrei sa te simti in siguranta??? Vrei sa te bucuri in continuare de viata fara sa-ti pese de venirea urlucilor??? Vrei sa-i dai lu' maica-ta martisor de 1 martie si sa pupi poala popii de pasti???

Ei bine, atunci ia atitudine.Raspandeste cat mai mult aceasta veste si pregateste cat mai multi concetateni pentru venirea Urlucilor. Asteapta-te la ce e mai rau.

Echipa ColtulMeu este pregatita.

TU ESTI????

Revin...


7 pareri:

Anonymous said...

deci...ca sa spuna asa....sa para ca nu stiu despre ce e vorba...parerea mea este ca acesti urluci sunt niste creaturi care sar din liana in liana si impart nuci de cocos in stanga si-n dreapta aceste nuci fiind numite mai nou si BONURI DE MASA

Teo said...

Sa inteleg ca asta e un indiciu?? Oare urlucii au luat nastere in Eurodata??? Coincidentele par a fi cam mari.

Ramane de vazut.

Anonymous said...

mda.....de`abia ashtpet

Anonymous said...

Sunt in asteptarea lor :D:D:D

Anonymous said...

M-a strigat cineva?

Fritz said...

Mai rau ca minerii nu cred ca poa sa fie ! :D Asa ca nu au decat sa vina !

Fritz said...

:-? Mai am inca o chestie :-? Voi astia care ziceti ca "luptati" impotriva "urlucilor" vreti cumva sa le faceti concurenta francmasonilor? :-? "Parintele Florian", "Cazarma", "Parintele Adrian"........... Ma voi nu cumva puneti baza de o organizatie secreta ca sa conduceti lumea? :-? Daca da si aveti de gand sa scapati de jidani anunta-ma si pe mine ca o sa colaborez cu voi ! :D