Tampenia continua

Dupa minunatul proverb, mama prostilor e tot timpul gravida, si cu tripleti [sa nu zic gemeni], povestirea de azi. Stiu, am anuntat 2 titluri, dar alta data alea.

De ceva timp s-a trezit constiinta nationala in toti si s-au gandit ca ce misto ar fi sa lupte impotriva mass-urilor. Da, alea pe messenger.Alea de iti aduc la cunostiinta cine a mai murit, cati copii bolnavi de cancer la spranceana sunt, cate firme sunt dispuse sa dea 50 de centi pentru fiecare mesaj trimis, de cati litri de sange grupa pregatitoare mai este nevoie si tot asa. Si ce metoda mai buna de propomovare a mass-urilor daca nu...tot prin mesaje la toata lista. Genial zic.

Interesanta e abordarea: "...daca esti si tu antimass, r3sp3ct, si trimite mai departe la toata lista...". Bineinteles ca nu lipsesc cuvintele vulgare care normal dau farmec acestui mesaj. Parca deja simti ca esti peste toti prostii si cretinii care trimit mesaje la toti nu? Normal, ca tu nu esti imbecil sa trimiti mass-uri. Tu doar esti impotriva lor. Tu nu trimiti mass-uri. Tu doar promovezi.

Sincer spun ca mi-e si rusine ca folosesc acest program de instant chat. Ca orice lucru folosit de noua generatie de semi-analfabeti, si asta a ajuns sa aiba cu totul alta destinatie.
Caut alternative.

Ca incheiere, mi se pare ca e cel mai tampit mesaj primit, bineinteles dupa ala in care se inchide Yahoo si presedintele stia romana si scria cu prescurtari.

Asta e.... Bine macar ca au bagat AIA pensii private. Ca ne mancau cainii la batranete.

Revin...

2 pareri:

Fritz said...

Mda........... faza este ca din pacate "mesingeru" si chat-urile astea au cam devenit indinspensabile uneori pentru unii ca si telefoanele mobile, cat despre mass-uri, nu zic nimic, ca si eu dau sa imi promovez blog-ul, ca se opresc doar la astia din lista mea si nu sunt date mai departe asta este partea a doua ! :D
"Numai de bine" la adresa SRI, MIRA si Yahoo ! :-" (ala care scoate note muzicale"

Teo said...

Sa vezi ce ne mananca puscaria Fritz....