Spartacus: Blood and Sand


Poate ai vazut si tu in partea stanga un cronometru si te-ai intrebat care-i treaba cu el. Defapt e in partea dreapta, dar am vrut sa vad daca bagi de seama.

Ei bine daca n-ai dat pana acum click pe el si ai aflat tot, facand citirea acestor randuri inutila, afla ca e vorba de un nou serial ce va rula de prin ianuaria 2010.Si mai sunt fix atatea zile,ore, minute si secunde pana la primul episod[va fi foarte tare de citit postul asta dupa ce scot numaratoarea].

Eu am vazut primele 2 episoade, preair din pacate, si mi s-a parut putin cam genial. Ca sa-l descriu [pe serial]in 2 cuvinte, sex si violenta [aici sunt 3,dar "si" nu e cuvant, am uitat cum se numeste, deci sunt doar 2]. E un fel de Gladiatorul combinat cu 300. Adica unii fara pic de par pe ei si cu muschi isi imprastie sangele prin arena sub forma de gladiatori. Atmosfera incearca sa semene cu aia din Rome [tot serialul-daca nu te-ai uitat, pune mana repede pana nu te intreb din el].

Din ce-am mai citit pe internete, varianta de la tv s-ar putea sa fie diferita de asta preair vazuta de mine[si de altii, cred]. Oricum, singurul lucru deranjant ar fi raurile, paraurile, suvoaiele si Dambovitele de sange ce sar din om cand se taie aia [asta daca nu gasesti deranjant niste unii care umbla in lebaru gol pe acolo-deci eu am 2].

In incheiere, sa nu otravesc de tot Coltul si sa ti se incarce in 232 de milisecunde[adica mult] am sa pun doar linkuri.

Site oficial
Trailer

Era sa nu spun. Adica un fel de P.S. Nevasta-sa lu nea Spartacus asta e cam bunuta ea asa de felu' ei. Si o cheama Sura in film. Si Erin Cummings in realitate. Si e cam buna. Si e aia din poza din colt. Si mai joaca si Xena si negru ala din 300 de-l da in groapa la inceput. Si altii, da astia deja nu mai conteaza.