Cum s-o agati in club



Ma jur ca pana acum 10 secunde aveam idee geniala de blog. S-a dus dracului cat m-am asezat eu pe scaun. Parca a cazut intr-o gaura neagra asa, nici ca-mi aduc aminte. Doamne, parca a gandit-o altcineva.

Bun, spuneam eu nu mai stiu cand ca am sa scriu cu s-o agati in club. Am zis sa transmit mai departe din infinitele mele cunostiinte. Cine stie, poate va avea cineva vreodata nevoie.

Am sa fac asa, un fel de reguli, defapt nu reguli, mai mult pasi. Sa vedem cati ies[pasi]. Am sa-i numerotez cu 1, 2...

Unu: E imperativ sa nu te duci baut in club. Stiu ca unii oameni merg intai intr-un bar, baga putin troscau, sa prinda curaj, dupa care purced sub forma de grup spre club. Nu am nimic impotriva, cu o singura conditie. In bar nu te imbeti. Nu bei mai mult de 3-4 beri sau o sticla de vin. Noaptea e lunga si tu trebuie sa mai pastrezi loc si pentru alcoolul alora din club.



Doi: Nicio data nu te duce cu gandul c-ai s-o agati. Nu stii nicio data peste ce dai. Poate sunt toate ocupate, poate unele sunt stricate, cine stie. Deci dupa ce pleci din bar, mergi cu gandul ca orice s-ar intampla [adica o agati sau nu] tu te vei distra. Ca de asta te-ai dus acolo. Nu sa stai toata noaptea cu ochii dupa ceva s-o agati si tu.

Trei: Ajuns in club, incearca sa nu pari disperat. Toata lumea te va vedea, si vei deveni prostul comunei. Intra cat mai degajat, pari ca si cum totul ar fi ceva normal pentru tine, ca ai fost mai mult obligat sa vii in club, tu oricum esti satul si daca se intampla s-o agati e doar pentru ca asa au vrut  puterile universului, pentru tine oricum e acelasi lucru, cu ea agatata sau fara.

Patru: Presupunem ca ai vazut-o intr-un colt. Singura, timida, cu toate celelalte de pe langa ea ocupate pana la refuz. Nu navali ca idiotu', ca turcii in manastirile de maicute. Totul sta in atitudine. Te apropii de ea, dar nu deodata, altfel te vor vedea toti si vor fi cu ochii pe tine, iar in caz de esec, ajungi iar boul satului. Bun, te duci spre ea, o privesti si te pregatesti sa actionezi. Aici intervine regula celor 3 secunde. Daca timp de 3 secunde nu apare niciun pretendent, e clar a ta, iar tu te vei putea bucura de binefacerile ei toata noaptea. Ajuns langa ea, treci brusc la pasul sase.

Pasul sase : Cu miscari cat mai naturale, te cauti prin buzunare, nu lasi nimic prin ele, mai cauti odata,te uiti in jur, o fixezi cu o privire patrunzatoare, dai geaca jos si o pui in agatatoare. FELICITARI. Acum este numai a ta. Agatatoarea iti apartine pentru toata noaptea. Poti sa-ti lasi si alti prieteni sa se foloseasca de agatatoarea ta, dar nu e obligatoriu. Sa-si caute singuri daca nu le convine. Daca ei nu au participat la cursuri avansate de cum s-o agati in club [pe geaca] e fix problema lor. S-o agate si ei pe unde pot, pe boxe, canapele,la bar, fix problema lor.

Exista si varianta a 2 a, unde cluburile au  garderoba. Aici situatia devine infinit mai usoara. Te duci, dai banu, iti lasi geaca si gata.

Acest post este adresat doar masculilor "alfa" care pentru a agata orice in club au nevoie de internete. Sper sa nu fie dezamagirea prea mare. Oricum daca stii sa citesti printre randuri, am lasat niste mesaje subliminale care te pot ajuta in viitor.

Doamne urat cuvant, club. Dupa ce l-am scris aici am ajuns sa nu-l mai suport.

2 pareri:

Fritz said...

Aha.... ma bucur ca un "veteran" ofera astfel de sfaturi utile "virginilor" care acceseaza "internete" pentru a se documenta.
Numai "bine" stim noi cui :D 'ti-ai dreacu de securisti!

Teo said...

He he, bine ai revenit domn' fritz. Ai ramane uimit cata lume cauta astfel de lucruri pe net.

Sa vezi cati ajung la mine cautand "ma simt norocos" :D

Vorba ta, numai de bine alora ;)