Niste scurte


Uite ca a venit timpul sa scriu, lumea a intrat pe blog, s-a uitat lung si...nimic. Bun, tu te uiti, da' eu ce scriu?

Fii atent ce mi-a venit in cap.
[le pun cu diez asa ca da bine]

# Toata lumea spune ca cel mai bun prieten al omului e cainele. Imi permit sa spun ca nu si sa argumentez. E al 4 lea. Dupa pat, scari rulante si paine feliata. De ce pat? Pai gandeste-te. In pat se intampla cele mai bune lucruri [luand aici in calcul un om normal, cu o viata normala]. In pat esti conceput. In pat te trezesti in fiecare zi. In pat adormi. In pat scapi de betie, dupa ce adormi. In pat concepi[sau nu, depinde daca folosesti sau nu]. Si tot asa. Cu painea feliata si scarile rulante, ti-ai dat seama pana acum. Daca nu, vezi ca e un buton X in dreapta sus. Apasa pe el si vei afla.

# De ce au aia retardati ,carora le curge din gura, unghiile mari? E clar ca aia au pe cineva sa-i asiste permanent, deci nu ar trebui sa aiba cele mai primare conditii de igiena asigurate?

# Internetele. Zice-se ca e folosit pentru a uni oameni din diferite colturi ale lumii, prieteni, bla bla bla. Cu toti stim ca internetul e pentru porno. Dar sa revenim. Nu e oarecum paradoxal ca unealta primara a socializarii in secolul 21 [in 21 suntem parca, nu?]sa te faca sa te simti din ce in ce mai singur[a]? Mai exact, cu cat iti petreci mai mult timp pe internet, cu atat stai mai mult in casa, cu atat canci socializare. Raman la vechea mea metoda-berea. Te ajuta sa socializezi de secole.Urat cuvant. Socializare. Adica sa te imbeti si sa mai vorbesti cu persoana respectiva si a 2 a zi.

# Acum imi dau seama ca numai scurte n-au fost ideile astea, dar asta e.

# Si mai am una. Aia cu taxa pe viciu la saorme, defapt n-au facut altceva decat sa scoata dintr-o lista apa minera si plata, merele si rosiile si sa puna taxa pe orice. Practic au marit TVA ul la produsele alimentare, dar mai pe ocolite asa.Contrar celor ce se intampla in restul Europei. Bravo!!

# Maine nu stiu daca scriu, dar tu intra sa vezi. Daca da, subiect fenomenal.

0 pareri: