Loc de cantonament


Mai mult ca sigur ai vazut poponareala de acum ceva zile cu fotbalistii aia din divizia B care au bagat-o la intuneric. Trecand peste faptul ca ar fi trebuit scosi in Constitutiei si batuti cu piatra cubica vreo 2 zile, cum dracului sa dai poze cu 2 poponari cum isi ciufulesc cacatu' la tv si in ziare? Oricat ar fi fost de cenzurate, ce-i explici copilului cand te intreaba "tati, tati, ce fac aia acolo?"

Si ca tot veni vorba, oare ce-o fi in sufletu' lu tac-su aluia de pare sfarsit de placere cu salamul paros in cur? Parca il si vad vorbind cu vecinii: "Ce mai face ma fii-tu? Am auzit ca l-au facut astia fundas." Iti dai seama ca astia s-au imbatat, au inceput cu shot-uri si cand au zis "pana la fund" au luat-o la propriu? Si totusi cat sa fii de animal incat sa-ti faci si poze.

Dar nu despre asta vroiam sa spun. M-am lasat cuprins de sentimente criminale si am luat-o pe miriste. Ideea principala e locul de cantonament gasit de specialistul pe probleme sportive al redactiei Coltul Meu [nici aia de la GSP nu vorbesc asa]. Ei bine, minunata localilate se afla in Pakistan [chiar in romana se scrie cu k sau cu chi?] si poarta predestinatul nume de Pulangat. Orasul se infrateste cu mult mai cunoscuta localitate croata Pula. Si ca un bonus, umbla zvonul ca pakistanezii ofera vaselina gratis, stocuri nelimitate.Si ca tot veni vorba, locuitorii se numesc pulangatisti?

Localitatea e reala, gasita AICI. Poza de pe PicHour.[pe care dai click daca vrei s-o vezi mai mare.poza, ca pe aia nu prea mai ai ce-i face]

3 pareri:

Bumblebee said...

In 2010 sa ai un asemenea reactie...nu prea mi se pare normal, lumea mai evolueaza! In opinia ta toti care sunt de alta orientare sexuala ar trebui batuti cu pietre? E nasol ca cei din presa au facut asa mare tam-tam, aia si mai prosti ca s-au fotografiat...dar totusi! Porniri de genul acesta nu prea mai gasesti decat in tarisoara noastra draga si eventual prin Pakistan, acest lucru demonstrand inca odata daca mai era necesar cat de inapoiati suntem ca popor!

Teo said...

Puteam sa fiu in 2150 si sa stau in cea mai civilizata tara din lume. Este parerea mea si nu trebuie sa o impartasesti cu mine. Dar daca tu crezi ca dai dovada de civilizatie acceptand homosexualitatea masculina, problema ta. Nu trebuie sa fie de acord cu tine si nici tu cu mine.

Fritz said...

:D Eu zic doar atat :D
Germania, perioada 1933-1945 :D:D:D:D