LMA, astea...

Pai face-se ca azi Coltul Meu implineste vreo 3 ani. Merge singur, se cere la olita, ba chiar i-au dat niste dinti de mai toata  frumusetea. Acum ar trebui sa urmeze o faza din aia, ce-am realizat in astia 3 ani, cati prieteni mi-am facut, cacat. Nu cred in socializarea asta online, deci nu prea aveam cum sa-mi fac prieteni cu blogul. Bani, deloc, dar oricum nu asta a fost scopul. Poate doar am descoperit cateva din "tainele" internetului. Dar atat. In rest mi-a mancat timp.

Dar nu asta vroiam sa spun. Exista un site pe internete care iti spune cat valoreaza blogul tau. Si Your blog, coltulmeu.blogspot.com/, is worth $564.54. Acum nu mai stiu exact cat e un dolarel, dar la un curs de treijdemii imi da vreo 18 milioane. Daca impartim asta la 3 ani, ma imbogateam mai mult din banii gasiti pe strada. Dar nici despre asta n-am vrut sa spun.


Ideea e ca vrea sa-mi vand blogu'. Si nu ma refer aici la reclama pe el. Il vand de tot. Iti dau user, parola, tot. Si nu pe 18 milioane. Fac reducere, ca vorba aia, ne conoastem.


Primu [sau de ce nu prima] care ofera 3 sticle de Absolut la 1L, 5-6 cutii de Santal de portocale rosii, niste bazaconii/cipsuri/orice mai sarat putin, o punca de gheata din aia de la benzinarie si o sticla de apa plata, il are. Fara licitatii, fara cine da mai mult. Tzaca paca.


Astept potentialii cumparatori.

4 pareri:

Unknown said...

cate sticle de absolut spuneai ca dai daca vrem sa iti preluam "blogul" ?

Unknown said...

am uitat sa ma semnez...poate nu m-ai recunoscut......milkutza

Teo said...

Nu mai putin de 3 :D

Bine ai revenit printre cei "vii" :D

Unknown said...

pai atunci astept cele 3 sticle :)