Intrebare logica

De ceva timp ma macina o intrebare:De ce toate persoanele de sex feminin merg la toaleta in grupuri(ca sa nu folosesc turma :D) de minim 2 persoane? Cred ca e un ritual sau ceva de genu'. Primul pas, una din ele scoate un pachet de servetele din geanta(pana aici nici o problema, se stie scopu').Pasul 2: Daca sunt doar 2 se uita la cealalta si intreaba: "mergi?". Atat.De parca ar fi stiut exact unde, cu ce scop, si tot asa.Fara sa o lungeasca aiurea , se ridica ambele de la masa si se intreapta catre "THE PLACE", catre "LOC".
In cazul in care sunt mai multe, ritualul seamana.Se schimba doar intrebarea:"Cine merge?".De obicei cam toate "MERG".

Mie, cel putin mi se pare destul de ciudat.Total opus cu ce fac persoanele de sex masculin(porci cum ii stiti voi fetele mai bine).De obicei masculul nostrunu are ce cauta la toaleta daca nu a baut cel putin 2 beri(exista si exceptii bineinteles).Automat e putin luat. Foloseste expresii de genul "ma duc sa ma pis" sau "ma duc la veceu", "dau calu' la apa" si tot asa.Nu intreaba cine merge sau alte chestii.Spune exact destinatia si scopul ridicarii de la masa.Se mai intampla sa fie insotit doar din simpla coincidenta nu pentru ca asa a cerut in mod explicit.Ajuns la "veceu" scoate sunete de placere si in cazut in care este insotit gaseste subiect de discutie total fara legatura cu ce s-a vorbit pana atunci.Se intoarce la masa(nu maicasa-masa) cu o expresie a fetei ce exprima totala satisfactie.

Astept cu interes raspunsuri la intrebarea "de ce merg fetele la wc insotite"?Am eu cateva idei dar spre binele meu mai bine nu le fac publice :D

Comentarii(si chiar va rog fetelor ce cititi aici-stiu ca sunteti cateva- sa ma lamuriti) aici.

Revin...

5 pareri:

Anonymous said...

Raspunsul e simplu.Fetele merg in turma la WC ,sa BARFEASCA. Stiu din sursa SIGURA

Anonymous said...

mda...dar de ce simt nevoia sa barfeasca?!!?? poate pentru ca se afla intr-un loc nesigur sunt vulnerabile si simt nevoia sa barfeasca ca sa uite ca fac o chestie intima intr-un loc public(stim binenteles ca majoritatea fetelor sunt mai pudice...ma rog erau intr-o vreme :) ).

Anonymous said...

mai,fetele merg impreuna la baie sa faca pipi,una tine usa celeilalte ptr k de cele mai multe ori mecanismul la usa nu merge si nu de putine ori mi s-a intamplat sa intre cineva peste mine,si intre timp mai schimba impresii despre x si y care sunt si ei cu ele in oras,impresii pe care logic nu le pot schimba la masa de fata cu toata lumea,sau poate k o fac...in fine...

Anonymous said...

Shitzi ce...asta nu e adevarat ca merg ca sa barfeasca etc.........merg....de companie...sau sunt de acord cu parerea milkutzei. dar nu sint de caord cu cea a lui newblogtale, daca tot merg sa barfeasca, atunci trebuie sa fie singure, dar la wc nu sunt mereu singure.... :) de aici concluzia :P :)) :)

Anonymous said...

pai fetele merg la baie insotite deoarece totul se face in grup.adik exista unele incidente care trebuie remediate imediat astfel k diferite obiecte sunt intrebuintate pt a face fata "gagica".pe scurt : se aranjeaza si isi ascult reciproc sugestiile.