La sfarsit de 8 martie


Uite asa a trecut si ziua femeii(nu ziua fetelor-daca esti proasta asta e... vorba aia:unde nu e nici Dumnezeu nu cere).Mergand cu diferite trebi prin oras am avut ocazia sa vad o multime de femei.Femei ce m-au facut sa trag urmatoarea concluzie.In ziua de 8 martie reprezentantele sexului frumos(exista si exceptii) au fost impartite in 2 tabere: 1. Femeile fericite(aveau cate un buchet de flori in mana si radiau fericire) si 2. Femeile nefericite (care nu aveau flori si carora li se citea pe figura ceva de genu: ce rost mai are viata). Asta ma pune pe ganduri.Oare pentru femei conteaza gestul, sau isi doresc cu orice pret o floare cat de neinsemnata pe care sa o poarte toata ziua peste tot ca pe un trofeu. Si daca doar gestul conteaza ar fi acelasi lucru daca in loc de o floare te-ai duce la o femeie cu, sa zicem, 200 de grame de salam si 1 paine? Ca doar gestul conteaza si tine si de foame.

In orice caz ziua s-a terminat, maine e vineri, urmeaza weekendul, pana luni toate buchetele vor fi probabil prin tomberoane si totul va fi uitat(asta pana la anu cand incepe iar nebunia si etalarea "capturii").

Ca barbat(cel putin asa zice in buletin) ma consolez cu gandul ca maine e ziua noastra si sper sa respect traditia paharelor(poate nu mai are lumea "treaba" si anumite persoane raspund la telefon).

La multi ani femeilor(nu fetelor proasto-stie ea cine)!!!!!

Revin...

1 pareri:

Anonymous said...

nu sunt femeie,sau nu ma consider,dar in fine vroiam sa spun ca m-am numarat printre fericitele care au primit flori inca de la 7.30 de dimineata :) ,by milkutza