"Rome" la sfarsit



Cine a zis ca lucrurile bune trebuie sa aiba si un sfarsit avea mare dreptate.Iata ca unul dintre cele mai de succes seriale(cel putin din punctul meu de vedere) a ajuns la ultimul episod. Au fost 2 sezoane pline de intrigi, batalii, lupte pentru putere, conflicte, ruperi si legari de aliante. Pe scurt "Rome" prezenta viata spectaculoasa in Roma in perioada ei cea mai infloritoare atat din punctul de vedere al oamenilor de rand(Lucius Vorenus,Titus Pullo,Timon) cat si din cel al nobilimii(Iulius Caesar, Marc Antoniu si tot anturajul acestora). Finalul seriei este dramatic, o mare parte a personajelor platind cu viata pentru majoritatea actiunilor acestora.
Greu de explicat in cuvinte o productie de 200 milioane $(20 de episoade). Cu o productie fenomenala, cu un joc al actorilor mai mult decat natural, cu decoruri magnifice, "Rome" este din punctul meu de vedere cel mai complet serial din toate timpurile.

Desi producatorii au ales sa incheie seria cat inca era in glorie spun doar pacat si inchei cu una din replicile personajului Brutus: "It has been an pleasure and an honor..."

Pentru mai multe detalii.......>>>>>ROME

Revin...

0 pareri: