Pro Basescu



Avand in vedere ca mai sunt 4 zile 7 ore 54 de minute si 30 de secunde (sursa) pana la referendum, m-am gandit sa-mi pun in miscare uriasa masinarie de manipulat in masa (mama cum suna :D) care este blogul de fata. Asa ca mi-am pus cateva bannere, o poza cu Baselu, si am zis sa-i dau drumu la sustinut marinari. :D

De ce ma duc la vot Duminica? Pai sa zicem ca la 21 de ani ai mei nu am fost nicio data pana acum sa-mi exercit dreptul garantat de articolul 36 dinConstitutie(adica sa votez bre).Un al 2 lea motiv ar fi acela ca neprezentandu-ma, oligarhii ( :D) se vor folosi de buletinul de vot ramas exprimandu-si propria parere(defapt eu nu cred in asa ceva da' suna bine).

De ce votez NU?(adica Nu vreau suspendarea Baselului).Pentru ca e singurul care a luptat cu dragonul numit coruptie, pentru ca doreste numai binele cetatenilor romani, pentru ca Parlamentul a ajuns sa fie stat in stat, 322 de oameni opunandu-se unui popor intreg, pentru ca.....(ras in hohote).In realitate motivul este urmatorul:imi place cum rade :D.Plus ca stie sa se distreze.Ceea ce nu prea am vazut la vreun presedinte de tara civilizata(sau cu pretentii in cazul RO).Bine poate doar la Eltin(care a crapat saracu').

Acestea fiind spuse, ne vedem la cabinele de vot, fiecare cu optiunea lui si incercati sa nu flatulati in interiorul acestora. Numai bine.

P.S.: Pentru pareri contradictorii vizitati blogul Prostanacului (cauta pe google prostanacul).

Revin...

1 pareri:

Anonymous said...

Asa, asa hombre ca doar am fost acolo la Universitate in ziua aia :D