Dileme, dileme....

Stau de ceva timp si ma intreb la nesfarsit o chestie. Luam o situatie fictiva in care esti prins de controlorii de la reatebeu. Daca ai noroc iti tin si putina morala si iti sugereaza discret ca ar urma cu cea mai mare bucurie exemplul lui Remes.Daca nu, esti invitat ca la prima statie sa cobori [asta fiind un fel de pedeapsa].Le dai acte, iti scriu amenda, dupa care iti aduc la cunostiinta in cel mai politicos mod posibil ca poti circula toata ziua pe orice linie gratis. Bun.Si daca tot circul gratis toata ziua si pe orice linie, de ce nu pot scrie amenda in mijlocul de transport si sa te lase sa-ti continui tu drumul, cateva statii ramase, fara sa mai cobori si sa mai pierzi atat timp?

Si ca tot veni vorba de dileme, aseara vad AICI ca a aparut dileme.ro . Intru bucuros cu ideea ca descopar cele mai traznite nelamuriri ale oamenilor.Dupa,am ajuns la o singura concluzie.Romanii sunt un neam de frustrati sexual. Sa fie la ei.

Revin...

6 pareri:

Anonymous said...

Dap, hai sa schimbam chestia asta. Lucrez la o fundatie de ajutorare a batranilor abandonati de familii, stiu ca au foooaaarte multe dileme. O sa ii invit pe site :P

Cheers,

Anonymous said...

Salutare.. am vazut ca ai si adaugat o dilema, ce-i drept tot de sexual content legata :). Te asteptam cu o dilema serioasa / normala. Vorbesc serios ;)

Toate cele bune,
Moshu.

Anonymous said...

;)) uite, te invit si la un reply..

Teo said...

Domn' Moshu, presupun ca esti un admin al site-ului, cu prima ocazie cand voi avea o dilema serioasa fii sigur ca nu am sa ezit sa postez.

Multa bafta cu proiectul.

Anonymous said...

Don' Teo, paying my respect to you and your blog's readers.

Invitatia anterioara se referea la acest poll:
http://www.dileme.ro/index.php?pag=view_dilema&id=60

Toate cele bune,
Moshu

PS1 Nah, acum vezi ca revin pe site-urile vizitate :)
PS2 Multumim pentru urarile de bine, lucram sa il aducem la o forma atragatoare si mai ales utila celor care viziteaza websitu.

Anonymous said...

Ah, si nu pot sa editez post-ul :D Ok, link: POLL