Problema italiana II

Deja peste tot la TV se vorbeste numai de asta.Imi pusesem in minte sa nu postez nici o parere legata de ce se intampla in Italia dar fortat de imprejurari nu m-am putut abtine. Este inadmisibil sa doresti moartea unui intreg popor doar pentru ca un "tigan borat" ce spre nefericirea tuturor are pasaport romanesc a omorat o femeie [adevarat nevasta unui mare comandant din marina macaronara].

Tot atat de grav este si faptul ca, vezi doamne, majoritatea televiziunilor au devenit subit solidare cu familia in doliata. Ei nu mai spune. Dar cu familiile alor 3 romani executati in stil mafiot acum vreo luna cine a fost solidar??


Daca asta nu ar fi fost de ajuns mai vine si prostul prostilor, marioneta idioata si prostanacul tampitilor, in persoana lui Prostu-de-Geoana si, in incercarea lui de ai baga mai adanc in cacat pe presedinte si premier, scapa o basina a mintii si spune ca cei 2, ca reprezentanti ai Statului Roman ar trebui sa ia pozitie si sa-si ceara scuze public. Iauzi!!!! Da ce maicata si-a cerut scuze lumii ca te-a nascut asa prost??

Nu vreau sa se inteleaga aiurea[cum au facut unele persoane dupa poza postata ieri].Nu vreau sa iau parte tiganilor sau celor ce comit infractiuni fara numar[cum ar zice cantecu']. Din partea mea calcati pe cap toti. Dar sa generalizezi de la cateva procente la un popor intreg mi se pare cel putin absurd.

Pana la urma daca stam sa ne gandim, tiganii care ii omoara sunt produsul actiunilor lor din ultimii ani. Stop discriminarii, tiganii au dreptul la scoala, tigani in sus, tigani in jos, nu mai ai voie sa spui nimic. Ca vezi doamne ii persecuti. Lasa ca s-a intors impotriva voastra acum. Asta daca nu e destul de evident ca sunt motive politice in spate.

Pentru ca m-am lungit prea mult, vreau sa spun ca vorbind aseara cu un prieten aflat la munca in Italia, am ramas oarecum socat. Imi spunea ca nu mai ai voie sa faci absolut nimic.Ca toti romanii sunt priviti ca infractori si ca practic simti privirile reci pe strada. Sa nu mai vorbim de politie care la cea mai mica abatere te ridica imediat. Asta asa, ca tot vorbeam de anumite drepturi care au venit odata cu integrarea europeana.

Inchei aici, nu inainte de a sublinia faptul ca unul dintre cei injunghiati in Roma e de la mine de la tara.Iar singura sa infractiune comisa in Italia a fost ca se afla in parcarea aia nenoricita.

Imi e rusine ca sunt roman?? In nici un caz. Imi e rusine si scarba ca avem ceva in comun cu urmasii imperiului condus de Traian.

Revin...

1 pareri:

Alexandra said...

niste jigodii, sper sa inceapa sa fie si ei luati la omor pe la noi.....