Din coltul blocului-Parazitii

A mai aparut unu'. E vorba de un nou clip al Parazitilor.IN COLTUL BLOCULUI. Foarte depravat video-ul. Nici daca il faceam eu nu iesea asa. Imi place foarte tare omu' imbracat in politist cu cagula care danseaza ca handicapatu' ala de Crazy Loop [ala de a fost la (ga)ozone].

Foarte tare mi s-a parut si ideea de a nu parea beti in clipdesi practic despre asta e vorba. Bine pe Cheloo in tradeaza fata, dar Ombladon mi se pare foarte proaspat [sa evit folosirea cuvantului fresh].

Ca incheiere, filmarea ma duce cu gandul la alt clip de-al lor. Bagabonti '99. Pe aceiasi tema, numai ca oamenii mult mai tineri si mai rupti [cel putin in videoclip.] Il gasesti AICI daca te macina curiozitatea.



P.S. Plecand de la clipul de fata si de la avanpremiera facuta Oanei, cred ca incepand de azi voi avea un motto sa-i zic asa pentru blog. Suna cam asa: " Din coltul bloGului.[t.m.]" Aaaaa?? Ce parere ai?

P.S. 2: Ms mult fata. Chiar imi place.

Revin...

4 pareri:

Fritz said...

Daca ai specifica si despre care Oana este vorba ar fi si mai bine: "Oana" sau Oana (citit normal)? :-? (ala care se freaca pe barba)

Teo said...

Oana citit normal mai draga cititorule :D [ala care arata dintii]

Anonymous said...

cupla cupla(sa zic si eu ca tine)...sa cresti bun!!!:P...ia zi..cand bem si noi 20 d tone de bere?:))...

Teo said...

Pai atunci cand fumam 20 de kile de has cu 20 de prieteni :D

Pana la urma totul se rezuma la 20 si la 7. Stii tu... :D