MESAJ UMANITAR!!!

Cand am inceput treaba cu blogul de fata, stiam eu ca va veni momentul in care imi va fi de folos la ceva. Si iata ca acel ceva si-a facut simtita prezenta.

Ma folosesc de notorietatea, celebritatea, faima, succesul, influenta si notorietatea [asta parca l-am mai spus odata] minunatului blog pentru a face un anunt umanitar.

CAUT PERSOANA CU CARE SA MA UIT LA PATINAJ ARTISTIC!!!!

Da, stiu suna mai gay decat sunt chilotii lu Andrei. Poate nu-l stii pe Andrei, da iti garantez ca e gay, hei hei. Desi unii sustin ca e bi. Chiar de ce se zice bisexual si nu disexual? De aia. In fine sa revenim.

Singurul motiv pentru care ma uit la patinaj artistic, e sa nu ratez momentul in care aia se fac de Chocotoff si se insira pe acolo. Bine, poate nu singurul, duduile alea avand un posterior de te trimit cu gandul in pacat. Daca mai sunt si perechi si o buseste pe proasta cu capu de gheata, mai bine. Gina Gogean 10.

Dar de ce umanitar. Pai sa o luam cu inceputul. Ma distreaza la culme cand cineva cade. Da, stiu, sunt rau. Si ce daca? Adunand placerea mea nebuna la munca depusa de patinatori si dorinta lor de a castiga plus o cazatura de aia pe cinste, rezulta momente de neuitat pentru mine in fata televizorului [mama cat de greu e de inteles expresia asta].

Dar ce te faci cand te uiti ca prostu' 2 zile si nu se intampla nimic. A nu se intelege ca 2 zile am stat lipit de tv-u si nu m-am miscat de acolo. Asta trebuie povestita. Stai asa.

Eram anu' trecut parca si ma uitam la astia. O zi, 2, 3. Parca. Nimic. P'orma, in ultima zi, aia de se dau toti mari, apare si mama. Si odata cu ea cazaturile. Ei spune-mi tu mie acum cum te-ai fi simtit in locul meu dupa ce ai stat atatea zile ca un "mai gay decat chilotii lu Adnrei" si in ultima zi cand a mai venit cineva, a inceput distractia?

Deci, in concluzie, pentru a trece de starea de plitciseala generala cauzata de izgonirea mea brutala din firma in care prestez servicii intrucat nu am fost in stare sa-mi dau programul, fac apel la sufletul dumneavoastra, daca inca mai aveti un gram de bunavointa si credinta in Dumnezeu, dati-mi si mie un ba....... astea, stai ca am gresit.... am uitat si ce vroiam sa spun. Mi-a fugit ideea.

Practic, daca ai citit ce am scris mai sus nu ai fost prea inspirat, pentru ca am sa reformulez totul intr-un rand. Cine se mai uita la patinaj artistic pentru a-i vedea pe aia cum cad??? Eu da.

Si acum ca un test de vigilenta, punem pariu ca n-ai vazut ca in ultima faza cu chilotii, am scris Andrei aiurea? Da, da, sunt convins. Ei , atunci, daca tot le vezi tu pe toate, ia zi ce cuvant am mai scris aiurea si nu ti-ai dat seama??

Revin...

2 pareri:

Fritz said...

Imagineaza-ti faza cu "bicicleta fara sa, pe pista biciclistilor de la Arcul de Triumf" si iti trece pofta de patinaj ! (asta o vei aplica daca nu gasesti cu cine sa te uiti) Succes la cautat!

Anonymous said...

bey teo tata...ar trebui sa faci un post numai si numai pt andrei...si cu o poza ceva pt autentificare:))te saluta the_puniSHER ;)