Reatebeul fantoma

Bai ma tot chinui de ceva timp sa postez despre chestia asta, dar nu stiu cum de fiecare data apare altceva. Uite ca in sfarsit mi-am adunat fortele, mi-am canalizat puterile si mi-am luat inima in dinti [cu tot cu artere]. Hai ca am luat-o pe miriste. Trec direct la subiect.

Pe B1 de la nu stiu ce ora intra o transmisie in direct [cred] de pe Intercontinental. Si unu' din fetisurile mele bizare e sa ma uit cum trec masinile pe acolo. Vreo 10 minute, ca pe urma ma ia somnu'.

Si ce sa vad intr-o noapte. Pe la 2 si putin, trece dinspre Roseti spre Herastrau un autobuz din ala DAF. Cu luminile stinse. L-am ignorat la inceput. Dupa cateva zile, situatia se repeta. Cam la acelasi interval orar. Aceiasi directie, aceiasi masina [cel putin asa parea]. Asa ca m-am hotarat sa-l tin sub observatie [mama cum suna, zici ca sunt cel putin mare serviciu secret].

Da, in cele mai multe din cazuri masina trecea pe acolo. SI acum vine intrebarea fireasca. De ce trece un reatebeu cu luminile stinse si la ora aia asa tarzie pe la Universitate? Oare nu cumva e un fost sofer care a murit in cine stie ce accident si acum cauta razbunare asteptand un suflet inocent care se intoarce noaptea acasa pe jos? Sau poate e chiar autobuzul iadului care face curse regulat pe acolo. Sa nu mai vorbim de posibilitatea in care urlucii s-au transformat in asa ceva.

Sau poate e doar o cursa speciala care duce oamenii muncii acasa si atunci se retrage. Dar asta mi se pare cea mai tampita explicatie. Nu are cum sa fie reala.

Adevarul este undeva la mijloc. Si chiar m-ar ajuta daca cineva poate confirma cele vazute de mine. Ar inlatura orice urma de suspiciune cum ca este ora prea inaintata sau am consumat prea mult Sprite.

Revin...

2 pareri:

Fritz said...

Mai stiu eu pe unii care numa noaptea pe la ore de alea fac diverse transporturi, in special dosare ! Stim noi cine! :-" (Ala care fluiera)

Alexandra said...

ma da ce minte treaza ai tu la orele alea.....ar putea sa treaca si un elefant ca eu n-as observa, chiar stand cu ochii lipiti de ecran.....da e chiar dubios....ce poate sa faca un autobuz la ora aia??...