Un titlu

Bun, e aproape 2 aiem, sunt plictisit de nu mai pot, maine [defapt azi, putin mai tarziu] ma duc la munca, si mi-a venit deodata o idee geniala de blog. Ma ridic din pat, ma asez la calc, si vad ca nu am buton de start. Adica butonu ala din stanga jos disparuse. Am si dovezi, da mi-e lene sa uploadez imaginea, mai ales ca trebuie sa cenzurez, sa nu vezi tu ce am eu pe desktop. Ideea de baza e ca am uitat ideea aia geniala, care idee era foarte tare, si daca tot am chef de bloguit, si tot m-am ridicat din pat, hai sa pun alta.

Azi am avut ocazia sa citesc Libertatea pe hartie. Se stie cred ca sunt un fan al ziarului cu tate[a se citi tzatze]. Si cand am ajuns la ultima pagina, m-a bufnit rasu'. Te intrebi de ce. Bine, hai ca-ti spun. Scris mare asa , cu rosu si negru, langa o poza cu doi [de sex opus normal] cum se tin in brate, "potrivit unui sondaj de opinie mondial, dragostea adevarata, pe cale de disparitie".

Si automat imaginatia mi-a luat-o razna. Parca ii si vad pe sarmanii operatori de interviuri: "Buna ziua, de la compania babibabobum S.A., firma noastra realizeaza un sondaj de opinie referitor la dragoste. Sunteti amabil/a sa ne raspundeti la cateva intrebari?" Iti dai seama ce moaca face omu' caruia ii pui asemenea intrebare? Ca imediat iti adreseaza cateva expresii ce contin trimitere la dragoste si toate persoanele de sex feminin din familia ta? Bine si masculin daca dai peste unu ca Andrei asa. Da' nu asta conteaza.

Tot in minunatul cotidian de real interes si cultura, mai vad ca o indianca si-a luat box de la intrega familie timp de vreo 2 luni ca a nascut o fetita. Genial. Deci femeia era de vina ca ala a iesit defapt aia. Si eu credeam ca noi suntem cei mai inapoiati. Care defapt suntem, pentru ca tot in Neocuparea mai vedem ca un vasluian are 3 copii cu cine crezi....da... da, cu fiisa[nu stiu daca am scis corect fiisa da sincer nu ma intereseaza]. Foarte tare. Si proasta se mai si plange la gazeta ca nu-i convine. Si atunci de ce dracului nu pleci de acolo? Iti place aaaa? Curvistina mica.

Doamne ce-mi place sa scriu. Deja cred ca am devenit foarte plictisitor. Ei, daca ai ajuns pana aici, iti voi rasplati fidelitatea si puterea de a trece peste porcariile debitate mai sus si am sa arunc bomba.

Il mai tii minte pe Dom' Costel? Capsunaru' ala semianalfabet pentru care nu mai puteam eu sa dorm de mandrie nationala ca a castigat el nu stiu ce megastar. Eee, pe prima pagina mare poza ca ii sunt in pericol cele 4 progenituri. Nu am fost curios absolut deloc despre ce e vorba. Defapt mint, incercam sa par ca nu ma intereseaza barfele. E faza ca omu' a primit telefon in seara concursului ca cineva ii va sili copii brutal, anal si neprotejat daca va lua locul 1. Nici asta nu e adevarat, in cronica spunandu-se ca ii va rapi. Atat. Dar suna mai interesant asa. Si vine si intrebarea, ca asta vroiam sa spun, da m-am insirat iar. Costel asta e tigan? Ori nevasta lui s-a gresit putin cu un portorican din ala? Intreb pentru ca copii lui sunt cam tuciurii asa.

Apropo, pentru cei in masura, si pentru a nu uita iar. Rrom nu e nationalitate, e etnie. Deci intrebarea din MK e gresita [astea-s date tehnice, nu aveti voi treaba, restu lumii]. Asta e un fel de reminder asa.

Si acum pentru ca nu am chef sa ma opresc si pentru ca la tv se da in transmisiune directa, Hristos a Inviat si un Paste Fericit si plin de oua rosii, cozonac si miel. Sa nu uitam de vin. Toate consumate cu moderatie normal. Ahhh abia astept.

In incheiere,, daca citesti tot cearceafu asta si sesizezi vreo greseala, te rog lasa un coment. Pentru ca mi-e foarte lene sa recitesc tot. Multumesc.

Revin...

3 pareri:

Fritz said...

Da,da cum sa nu hai sa ne bucuram ca a inviat un jidan !
Mai bine am declara dracu doliu international ! :-l (ala cu fata crispata)

Teo said...

Commentul de mai sus nu aduce atingere nici unei nationalitati. Termenul de "jidan" este folosit de utilizatorul Fritz in sensul de om fara tara. Din moment ce o anumita nationalitate are o suprafata de teren luata cu forta careia ii spune tara, expresia "jidan" nu are nici un sens.

In concluzie, nici o persoana nu ar trebui sa se simta atinsa, cu atat mai putin lezata de folosirea cuvantului "jidan"

Ma sa vezi ce ne mananca in cur pe noi cu asemenea comentarii, ne cauta astia pe la usa. Poate lasa aia de la discriminari mesaj pe aici, sa vezi cat rad.

Alexandra said...

ce ai pe desktop??