Faza cu 22 aprilie

Ma poate ai vazut si tu ca aia de la google au pus poza noua azi. Poza ce aduce aminte la prima vedere de epoca de piatra. Uite, asta-i poza.

Si pentru ca vreau ca cititorii mei sa fie mai destepti decat ai lor [si fie vorba intre noi, unii chiar sunt] am dat putin din coate si am cam aflat ce e cu poza aia. Ziua pamantului cica ,se sarbatoreste azi. Si in fiecare an pe 22 aprilie.

Ziua pamantului, zice wikipedia, a fost fondata de senatorul american Gaylord Nelson [vorbesc foarte serios] in 1970 pentru a atrage atentia clasei politice referitor la problemele cu mediul.

Revenind in tara [toata viata mi-am dorit sa zic asta], la tv nu am vazut nimic legat de aceasta zi. Asta chiar daca problemele legate de mediu sunt mult mai vizibile decat acum aproape 40 de ani.

Revenind la lucruri serioase, pentru ca mi-a venit inspiratia, care-i pluralul la pasca? Pasca aia de o mananci de Sfintele Pasti [Fritz!]?? Si inca o intrebare, Orbit Clean, ala care curata in locurile greu accesibile, curata si in spatele genunchiului?? Pentru ca mie ala mi se pare destul de greu accesibil.

In incheiere, La Multi Ani Alina, chiar daca pun pariu ca nici nu stii de existenta COLTULUI. [Doamne ce tanar ma simt]

Revin...

1 pareri:

Fritz said...

Ma eu nu pasc si nici nu vreau ! :-l (ala crispatu').
Si nu doresc nimanui sa pasca !
"Numa de bine" la dresa SRI si MIRA!