Frate ce nu-mi place cand tre' sa pun titlu

Hai ca a trecut si pastele, 1 mai, 2, ai terminat si ouale [alea rosii], cozonacu', drobu' si ce mai aveai tu pe acolo. Deja tre' sa o dai in salate si alte alea. Si daca tot nu mai avem sarbatori pana la craciun, eu zic sa ne punem pe treaba.

Ma uitam pe TCM intr-o seara la un film cu vacari. Se impuscau aia pe acolo, beau, se bateau, jucau carti, se luau de caprioare, bla bla bla.... Si deodata ma izbeste un gand. Oare exista cowboy negri??

Nu ma refer acum la perioada in care se petrecea actiunea din film. Pentru ca atunci negrii erau sclavi. Deci chiar daca ar fi pazit vaci, sunt sigur ca nu le-ar fi dat aia cai.
Ma gandesc in prezent, pe la fermele alea din Texas, oare exista negri cowboy? Si daca da, a vazut cineva un negru pe cal?? Pentru ca eu am impresia ca pigmeii si caii nu prea au nimic in comun.

Dar bineinteles ca asta e parerea mea, iar postul de fata nu este rasist, xenofob, nustiucumfob sau chestii din astea.

P.S. : Bai daca ai vazut filmu ala 10.000, spune-mi si mie daca moare gagica lu' ala la urma, ca de 3 zile ma tot uit la el si nu reusesc sa-l vad pe tot. La cinematograf, normal!

Revin...

1 pareri:

Fritz said...

:-? sa te uiti la filmul ala cu Will Smith,"Wild,wild west" si o sa vezi "pigmeu" calare si in plus mai are si palarie de aia de "baiat al vacilor" (sau cum dracu se traduce)!
Numa' de "bine" la adresa SRI si MIRA ! :D