Ma simt norocos

Uite ca nu aveam chef de blogareala, da dupa stirile de la 12 noaptea nu m-am putut abtine. Zic astia pe aici ca programa scoalara va deveni din ce in ce mai accesibila, ca se va pune accent mai mult pe practica, nu pe teorie, ca geometria de a 4 a va trece in clasa a 5 a si tot asa. Practic fazele care le auzeam pana acum cativa ani gen un copil in clasa a 5 a la noi s-a dus la prosti peste ocean si l-au bagat intr-a 8 a vor deveni istorie.

In ultimul timp cam atat mai avea si Romania asta pentru export. Creier si curve. Cum astia devin din ce in ce mia emo si se arunca de pe bloc, mai ramanem doar cu creier. Care creier si asta e gata in 10 ani maxim. Deja efectele incep sa se vada. Nu zic ca as fi cine stie ce minte liminata, dar macar am pretentia ca stiu diferenta intre un cuvand scris cu un i si altul cu 2 i. Sa nu mai spun ca eu nu pun cratima in orice cuvant.

Ce se urmareste prin asta? Cretinizarea populatiei. Transformarea intr-o natie de consum. O natie care nu stie decat munca, acasa, munca, supermarket, munca , hotel, munca, supermarket. Si asta nu e un lucru rau, atat timp cat ai supermarket, dar ce te faci cand te afli de partea cealalta?

Acum dupa ce presupun ca nu ai inteles mai nimic din ce am zis sus si iar crezi ca am luat-o razna cu teorii ale conspiratiei, masoni si alte alea, sa explic si titlul. Ma simt norocos ca nu m-am nascut cu 10 ani mai tarziu. Ca nu am avut calculator de la 2 ani si ca am vazut vaca si in alta parte decat pe net [la facultate].

Sper ca nu a fost prea plictisitor.

P.S.: hai la mai multi de aia cu blocuri. Da tati, daca sari si ai freza in ochi nu vei pati nimic. O sa fii foarte tru.

P.S.2: Asta e calda. Stire la antena 3. Cea mai numeroasa familie din Canada e de origine romana. Au 17..... Multumim mult ma, 'ti-ai dracu de hamsteri nesatuli.

Revin...

12 pareri:

Fritz said...

Crezi tu asta ? Eu unul sunt de parere ca mai rau te indobitocea "cartea" pe vremea noastra, iar accesul in clasa a 5 a in licee era mult mai simplu. Eu unul acum ma simt norocos ca nu fac parte din generatia asta care tre sa dea examene bac etc....ca le-a zapacit in ultimii ani de numa sti ce si cum

potro said...

Si o sa fie mai rau.....

Anonymous said...

opinia mea e ca totusi era mai bine acum ceva ani in urma,acum totul a devenit aproape imposibil.

Anonymous said...

E ceva adevarat in asta
Totusi chestia cu Masoni e adevarata!
Trebuie sa credem in Dumnezeu
Eu ma simt norocos ca mam nascut cu 17 ani in urma si parintii m-au indrumat spre credinta in Dumnezeu, nu spre degradare si masonerie! Ma simt foarte norocos ca nu sunt manipulat si pot gindi liber!, pot lua decizii in conformitate cu parerile mele!
Cred ca ma simt norocos ca am niste parinti minunati si sunt o PERSONALITATE!

fosila3 said...

care stie cum se face o pagina in ccs sa ma contacteze pe id florin_patulea1997

Azael said...

Anonim esti cam praf.. Credeti in Dumnezeu, ca e salvarea... Da ba, sa stii ce rost are sa casti ochii la aia din jur, lasa ca suntem civilizati si Dumnezeu are grija de noi... Good luck.

Serios? said...

Din cat am reusit sa citesc, imi dau seama ca esti un mare cretin. M-am panicat cam dupa zece randuri. Daca pe tine te-a scos scoala veche,aia care trimite genii peste ocean, nu vreau sa vad ce iese dupa reforma din educatie. Invata sa scrii, ca e jale.

vere said...

bine .. tipu asta nu vorbea despre masoni, nu stiu cum a scos`o pe asta, da mno, din toti comentatorii de aici numa anonymous o inteles ca e vorba de masonie,oricum, blogg'ul asta e prostie, generatia de ziua de azi sttiu sa faca mult mai multe lucruri de cat .. era pe vremea " batranilor", adica mnoh .. acum is alte vremuri, alta generatie, alta educatie, alta tehnologie .. frates fi serios ..
oricum fratioare, nu stiu prin ce treci tu, da' vad ca esti suparat pe viata, poate iti meriti soarta, nu tre` sa`ti faci tu griji pentru altcineva, ai grija de tine, de familie .. si mnoh .. las ca noi restu, tineretu` supravietuim..ai grija de tine, citeste mai mult, mai ai nevoie de inca 3-4 ani de scoala sa inveti sa scri.. pe urma sa incepi sa gandesti, da ..lasa .. noi sa fim fericiti;)

___________________________________
pace tie cititorul.

Anonymous said...

Imi plac foarte mult moralistii care vorbesc despre pervertirea sociala si pun la "za clip of za dei" o manea in limba engleza...

Anonymous said...

frate ce prostie :)) deviezi de la un subiect la altul ... cam greu cu oameni k tine .... ii inveti pe altii cand nu esti in stare sa ai grija de tine ... ;)

Bianca said...

Ai foarte mare dreptate in legatura cu ceea ce se intampla si cum urmatoarele generatii nu vor mai avea parte de lucrurile astea marunte dar faine, doar din cauza "tehnologiei avansate".

Anonymous said...

Jon Said...情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛
Permiteţi introducerea fonetică
Joc erotic, un film erotic, reţea erotic, iubirea de sine, fotografie frumoasă, incest, iubire ING, video gratuit chat, video chat-ul, video pentru adulţi, prietenii frumoase, joc frumos, 18 +, trei filme, self-timer, Templul cinema, 85cc, clipuri video gratuite, jocuri online, jocuri porno, Japonia, un film, sex, adult zona imaginii, avdvd, jocuri sex, erotic hartă, actrita, film candid, erotic, povesti de dragoste, 85cc filme pentru adulti, statia de hartă pentru adulţi, adulţi forumuri, chat-camere de 080, 080 Miaoli cameră de chat, gratuit un film, video, frumusete, sex video, video gratuit, Yili Forum, sogo Forum, forumuri Taiwan, plus forumuri , Vickers forum, pe forum pentru erotic, film sexy, este sora, golit, jocuri de culoare, erotic auto-timer, kk club, jocuri distractive, jocuri gratis, zona de hartă, suprafaţa de joc distractiv, persoana centrală camere de discuţii, erotic, astfel cum Ştiri de chat cameră, camere de discuţii ut, sex =)))))))))))))))))))))