"Neste" filme

Daca tot am putin timp liber, am zis sa ma intorc si catre vechiul si minunatul blog. Ca e pacat sa-l las in paragina. Si cum nu am chef prea mare de scris, m-am gandit sa bag cateva filme vazute in ultimul tip [la cinema desigur]. Si parerile de rigoare.

Hancock : Un film de americani, pentru americani. Incepe promitator dar se termina dezastruos. Cel putin din punctul meu de vedere. Foarte foarte previzibil [in timp ce ma uitam la film mi-a venit in cap intrebarea: oare de ce super eroii astia nu lucrau in politie si trebuie obligatoriu sa se mascheze ca niste poponari persecutati, cu haine mulate?].

The Mutant Chronicles : O viziune geniala asupra viitorului. Pamantul condus de corporatii care se bat pe resurse si care retrezesc la viata o masina a raului ce are ca singur scop distrugerea rasei umane. Personal, cea mai geniala abordare a viitorului, fara masini care se conduc singure, pistoale cu plasma si oameni imbracati ca la spital.

Kung Fu Panda [desene animate]: Un film de copii pentru adulti. Destul de puternic mesajul, daca ma intrebi pe mine. Intr-un cuvant, nimic nu e prea mult daca iti doresti si crezi cu adevarat. P.S. Testoasa aia chiar ma enerva. Bine ca a crapat.

Starship Troopers 3 : Daca prima parte a fost geniala iar a 2 a parca era regizata de mine cand sunt beat, ei bine, cea de-a 3 a e undeva la mijloc. Nici nu pot fi obiectiv, intr-u cat sunt fan declarat al seriei. Pe scurt, niste ganganii extraterestre ataca pamantul si Pamantul trimite oameni acolo sa-i cotonogeasca. Fara efecte care sa-ti ia ochii, cu o poveste cat de cat previzibila. Recomandat doar fanilor.

The Happening : Dupa atacul martienilor, albinelor, pasarilor, apelor, mustelor, crocodililor, hipopotamilor si maistiueucelor, pamantul trebuia sa fie atacat si de ele. Un film la care ramai mut, plin de violenta vizuala in care partea de est a SUA este decimata de plante. Recomand 100% oricui.

Wanted : Fantezia e la ea acasa in filmul asta. Practic cand esti asasin bine antrenat, gravitatia e un lucru relativ. Tot in filmul asta invatam cu sa tragem cu glontul dupa colt. Merita sa te uiti daca esti o persoana mai deschisa si nu privesti lucrurile in profunzime.

Young People Fucking: Un film produs numai in studio, in care se analizeaza cateva genuri de cupluri de la preludiu pana la "tigara de dupa". Plin de umor si nuditate nonsexuala. Sau sexuala. Sau nu. Sau nu stiu, oricum apar cateva tate si niste buci. Si un buric. Sau mai multe parca.

Si in final, Adam Sandler pe culmile comediei:

You Dont Mess With The Zohan: Zohan e un fel de super erou evreu care lupta impotriva terorismului. Omu' se preface mort si pleaca in SUA unde vrea sa devina hair stilist. Si de aici incepe totul. Comedie tampita tipic pentru Adam Sandler la care razi indiferent de situatie. Poti sa ai tot clanul mort.


M-am straduit sa nu dezvalui prea mult din filme. Sper sa-ti fi trezit curiozitatea. Crede-ma, toate merita.

Pentru seara asta mi-am luat bilet la Get Smart. Sper sa mai prind locuri, sa nu se fi ocupat toata sala.

Mai scriu si maine sigur.

P.S.: Daca dai click pe numele filmului poti sa-i vezi trailerul pe youtube.Asta daca esti curios.

Revin...

1 pareri:

Fritz said...

"Maine"........pentru cei care citesc pentru prima oara sau mai rar acest blog:
NU va faceti sperante prea mari, pentru ca a uitat sa precizeze data de "maine" !
Numai de "bine" las adresa SRI si MIRA! 'ti-ai dracu de securist!