2 minute de ura

In ultimul timp au inceput sa ma enerveze doua lucruri la modu' cel mai grav posibil. Ma enerveaza asa tare incat imi pierd memoria recenta [nu stiu daca exista termenu' da-l inventez eu azi]. Mai exact uit tot ce s-a intamplat in urma cu cateva secunde. Automat uit si de ce m-am enervet. Dupa care iar vad lucru' ce a pornit enervatura, iar imi pierd memoria, iar ma enervez si tot asa pana pleaca omu sau ii traznesc o sticla in cap.

Acum ca am aiurit si azi putin, sa trec la lucrurile care starnesc ura. Luandu-le pe rand, ajungem evident la...

1. Esarfele alea de se poarta pe cap, dar la noi se poarta pe gat. Le stii sigur, alea in patratele. Ori verde cu alb, negru cu alb, rosu cu alb, oriceculoare cu alb. Shemagh parca se numesc [si acum tu iti faci impresie ca eu chiar stiu cuvantu' si ca nu m-am uitat pe gugal dupa el]. Ei bine, daca pentru asta am gasit si o explicatie relativ acceptabila, pentru urmatorul, adica 2 [doi] nu cred ca s-a inventat rationament.

2. Caciulile alea din blana. Sau cel putin asa par. Bun. Fii atent. Am vazut ca mai nou toate pizdipoancele au inceput sa le poarte. Sunt alea cu alb si cateva smocuri de par. Nu stiu cum au aparut, prea putin ma intereseaza. Ideea e ca sunt oribile, groaznice, urate, dizgratioase, oripilante hidoase, monstruoase si nasoale [astea-s din cap, nu de pe gugal]. Au fatucile alea de le poarta, un cap , doamne zici ca-i ocaua lui Cuza [nu stiu cum arata dar imi imaginez ca asa]. Si ce e mai oribil, am vazut ca au inceput sa le poarte si trendinezii cu tricouri roz si catarama mare cu sclipici. Pana acum vreo 2 zile vazusem doar la televizor la un vierme irelevant, dar azi am vazut cu ochii mei, pe strada un flacau din asta. Si prima reactie a fost sa ma duc la el si sa-i spun: Sfinte cacat, omule, tu te pisi din picioare sau te asezi? 

Cam atat. Mai incolo pun si explicatia de la punctul 1, de care pun pariu ca uitasei. Dar asta doar daca vrei s-o citesti. Deci trebuie sa apesi pe butonul urmator [care defapt nu e buton, e niste scris]


Bun. Pentru ca ai ajuns aici, am sa-ti explic. Se zice ca acum ceva timp, a inceput o miscare prin campusurile studentesti din Europa civilizata prin care ii sustineau pe palestinieni [ma jur ca de 5 ori am scris cuvantu asta gresit] in conflictul cu israelienii. Aici nu mi-e foarte clar daca pe studentii palestiniei sau pe ei ca si popor, dar asta nu mai conteaza. Si ce s-a gandit studentu' natie puturoasa. Cum sa protesteze el fara sa depuna efort. Si a gasit esarfa asta-shemag pe numele ei si a pus-o la gat.Si asa a ajuns moda la ei, mult mai tarziu moda idioata si la noi si asa toata lumea poarta shemage la gat, dar foarte foarte putini stiu defapt ce inseamna cu adevarat.  Acum nu stiu daca iti vine sa crezi dar treaba asta chiar e adevarata. Am incercat sa fiu cat mai serios cu putinta.

Asa ca, de maine, daca vezi vreun maimutoi de asta cu esarfa la gat, du-te la el, intreaba-l daca stie ce inseamna. Iar daca nu, obliga-l sa-ti cumpere o bere, bea-o [pe bere] dupa care trozneste-l cu sticla in cap si explica-i.

Mama cat am scris. Pun pariu ca nu citeste nimeni tot. Dar daca totusi vrei sa ma oftici, lasa un comentariu, orice, sa vad si eu cine e destul de nebun sa-si piarda o parte din viata citind aberatii.

P.S. Ca nu se poate fara. Nu stiu cine e cumatra din poza. Am gasit-o pe...da...ti-ai dat seama sigur...bing.com [asta-i tot un fel de gugal]

Pa

4 pareri:

Vasilica said...

Ai dreptate domnu Teo, enervenante rau esarfele alea, moda de doi lei.
P.S Imi pierd zilnic minute din viata citind blogul tau. :D

Teo said...

He he, astea-s minute castigate :D
Macar un zambet si tot ai castigat ceva.
P.S. Acolo am zis asa la deruta.

Fritz said...

Sa incep cu 2.
Imi imaginez de unde ti-a venit ideea cu caciulile :)) sa zicem doar ca "reveletatia" a venit acum cateva zile la facultate.
Intr-adevar sunt naspa rau caciulile alea. Si ma bufneste tare rasul incercand sa ma gandesc ca as iesi si eu cu "ghioaga" pe strada si as lansa moda. Sa vezi atunci creaturi hidoase pe strazi =))
Cat despre esarfele alea nenorocite.....:D Numai "de bine" la adresa jidanilor! Natia lor de nenorociti!!!
Si numai "de bine" la adresa securistilor!

Christianna said...

pune-ti p blog followers!!! skinu asta nu accepta,decat daca dupa ce il uploadezi selectezi sa iti pastrezi toate gadgeturile... !!!