Reclama Dacia Duster

Dupa cum te-am obisnuit, Coltul Meu iti aduce numa' chestii in premiera.Drept urmare, dupa lungi tratative si negocieri cu aia de la Gruppe Renault, am reusit sa punem mana pe reclama si sa ti-o aratam printre primii de pe tot internetele.

Masina arata bine [zic io]. Oricum ce te poti astepta de la designerii francezi, in viata lor n-au fost in stare sa scoata o masina cat de cat calumea. Din ce arata prin interior, la fel ca si Loganu', butoane din alea mari, zici ca e pentru maimute masina, nu pentru oameni.Imi place in schimb spatele, seamana izbitor cu Pathfinder. Ce nu mi-a placut, cand ii da ala putin talpa, se ridica de bot, asta inseamna ca e usoara, deci cand apare, aviz alora cu platforme. Vor fi numai "smecheri" cu Dustere prin santuri si curbe, rasturnati.

Are si telecomanda de crescut in copaci si buton de mers prin copacii astia. Are si oglinda retrovizoare pe mijloc. Chiar subliniaza asta, cand sta ala cu camera vreo 2 secunde numai pe ea.

Nu credeam ca ajung sa vad Dacia facand ARO. Sunt curios ce mai urmeaza? Dacia facand camioane? De ce nu? SAAB cum face?

Clipul dupa jump. Si nu uita, aici l-ai vazut prima data.


1 pareri:

Fritz said...

Nu stiu cu ce sa incep.....
Daca or sa puna motor de 1,4 pe ea e clar, asta o data, a doua oara bineinteles ca romanu (ca si rusu) nu prea stie ce-i aia cutie automata, ca ziceai de butoane, tot la d'aia manuala ca neandertalienii :D
A treia chestie....Dacia produce Aro :)) hai sa fim seriosi! O fi ea produsa de "franceji" dar astia nu prea au masini grozave 4x4 adica in domeniul asta sunt cam praf, sunt renumiti doar ca soferi in rest...
Ti-ai gasit si tu cu cine sa compari cu Saab :))
Oricum masina imi pare,asa din reclama asta vazuta "in premiera" pe blog, a arata cu Tucson sau Sorento nu stiu de ce.
Numai "bine" la adresa securistilor!