Serpi de cauciuc

Bun. Sa zicem ca te duci si tu ca tot omu' in vacanta pe undeva. Sa zicem la munte. Si vrei sa-ti iei si tu suveniruri, ceva acolo. O palarie de pirat, fluier, arc cu sageti, treaba ta. Si cum te uiti pe acolo, ca orice om ce vrea sa cumpere cu bani adevarati ceva, dai peste un lighean [de obicei] plin cu serpi. In cele mai multe cazuri, de cauciuc. Mai sunt si de lemn, dar aia sunt cam irelevanti.

Daca esti un potential cumparator cu o groaznica fobie de serpi [ca mine], te caci pe tine de frica si o tai repede de acolo. Nu-ti mai trebuie nici suveniruri, nimic. Si de aici vine intrebarea. Care e scopul serpilor de cauciuc? Trecand peste glumele proaste in care vrei sa sperii pe cineva, pentru ce ai vrea sa ai in casa un sarpe din cauciuc? La o cautare pe google gasesti ca 11% din oameni au frica de serpi. Deci exclus faza cu glumele de cacat. Sa zicem ca se vand 10 maxim pe saptamana pentru scopul asta. Da' restu'? Nu gasesc un motiv logic pentru a cumpara lucrarea deavolului.

Revenind la ale noastre, acum de revelion, mi-am cam bagat cutitu' intr-un din asta. L-am facut feliute pe prost[vorbesc de sarpe nu de ala care l-a cumparat]. Deci cel putin de astia din cauciuc, am scapat de frica. As fi pus si poza daca aveam. Asa, tre' sa ma crezi ce cuvant. La de aia adevarati inca nu ma risc.

Si sa inchei intr-o nota optimista, fii atent clip. M-am cam foarte ras.

2 pareri:

Ionut Puiu said...

Nu ca tipa ca un om... tipa ca Usher ;)
http://tinyurl.com/ydbgd2a

Teo said...

Doamne e geniala faza cu Usher si capra aia.